Helpende nachtdienst | Heemhof | Huntington
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een echte nachtbraker die juist graag ‘s nachts beschikbaar is voor de bewoners? Atlant heeft ruimte voor een:

Helpende nachtdienst | Heemhof | Huntington

Wat ga je doen?
Je verricht verzorgende handelingen op het niveau van Helpende niveau 2. Je werkt 2 of 3 nachten per week en ben je ook gemiddeld een weekend per 14 dagen beschikbaar.
Verder: 
• Signaleer je veranderingen in de zorgbehoefte en gedrag van bewoners en geef je deze signalen door; 
• Verzorg je de begeleiding van bewoners in de dagelijkse zorgverlening; 
• Draag je zorg voor het creëren van een goede sfeer c.q. huiselijke woonomgeving; 
• Verricht je schoonmaakwerkzaamheden. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Team Dahlia bestaat uit verschillende functies en niveaus in zorg, welzijn en voeding, die verdeeld zijn over 4 huiskamers. Met elkaar zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk aansluiten bij wat bewoners nodig hebben. We werken hierbij nauw samen met de collega’s van behandeling en begeleiding!
In de nachtdienst werk je samen met een collega verzorgende of verpleegkundige. Samen zijn jullie  verantwoordelijk voor 31 bewoners.

Als je komt werken bij ons team dan werk je met bewoners ziekte van Huntington. Meer info? Kijk dan hier!

"Mijn functie als helpende maakt het zo mooi dat elke dag weer anders is. Je staat dicht bij de bewoner. De doelgroep waar ik mee werk maakt dat je stevig in je schoenen moet staan, maar samen met mijn collega's staan we altijd voor elkaar klaar". Roy Hondman (eerst helpende nu VIG in opleiding).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij je een diploma Helpende, Zorg en Welzijn en ben jij 2 om 3 nachten én om het weekend beschikbaar dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.717,96 (CAO VVT FWG 25) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
• 16 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Roy? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Milou Vink (recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 


We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 32-23
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Heemhof (Atlant)
Postcode 7329BK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-03-2023
Reageer voor 14-04-2023
Ingangsdatum 10-03-2023
Nummer 118480
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant