Helpende niveau 2
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Helpende?
 • Wil jij graag als Helpende werken in een fijn team met collega’s?
 • Heb  je interesse om op een somatische afdeling te werken?

Dan zouden we graag kennis met jou willen maken! 

Voor onze locatie de Schutse in Rijssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Voor een tweetal woningen waar clienten wonen met somatische beperkingen zoeken wij een helpende die met name in de late diensten onze cliënten kan bijstaan.

Samen met een gezellig team collega’s die erg begaan zijn met elkaar zorgen we voor onze cliënten. We hebben een groot team met collega’s, dus je werkt met veel diverse mensen samen. Dat maakt dat elke dag weer anders is en je ook nooit alleen werkt! We hebben voor jou als helpende diensten van 's middags 16.00 uur tot 's avonds 22.30 uur of van 19.00 uur tot 22.30 uur.  Vaak werk je op 2 verschillende woningen. 

Als helpende werk je in de avond mee in de ADL. Je helpt mee met het voorbereiden van het avondeten, helpt cliënten bij de toiletgang of andere hulpvragen. Je verzorgd de koffie/ thee en kunt een gezellig praatje maken of de cliënt helpen bij het lezen van de krant. Dit alles om met elkaar een gezellige, warme en huiselijke sfeer te creëren. Natuurlijk ben je ook een kei in het creëren van rust waardoor onze cliënten een goede voorbereiding op de nacht tegemoet gaan. 

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • Je maakt gemakkelijk contact met mensen en vindt het fijn om mensen te helpen
 • Je bent flexibel en vindt het ook leuk om eens op een andere woning mee te helpen (bijvoorbeeld PG)

Wat vind je bij ons

 • Een vast contract, voor 12 uur per week
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Maximaal € 2.555,74  bruto per maand op basis van 36 uur
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis De Schutse
Postcode 7461BC
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Annelies Dekkers, A.Dekkers-nijsink@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 71068

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland