Helpende PG en Somatiek, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind je het leuk om verzorgende taken te verrichten gericht op dagbesteding of ADL?
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 • Vind je het fijn om ochtenddiensten en avonddiensten te werken?

Dan zouden we graag kennismaken met jou!

Je komt als Helpende te werken op onze locatie ’t Gerbrand. Een mooi en nieuw pand in Hengelo waar we zowel Somatiek als PG afdelingen hebben. Klinkt interessant? Lees dan verder! We zoeken hier ter uitbreiding van al onze teams een collega die ervaring heeft met beide zorgvragen en flexibel inzetbaar is. Op de begane grond hebben wij een afdeling Somatiek, en de 2e, 3e en 4e verdieping zijn gericht op PG. Het is prettig wanneer je affiniteit hebt met PG en Somatiek.  Lekker allround dus!

Als Helpende ben jij voor twee afdelingen op één verdieping verantwoordelijk voor het verlenen van hulp aan jouw collega’s en de cliënten. Jouw 20 tot 24 uur worden voornamelijk ingedeeld in ochtenddiensten en avonddiensten.

Wie ben jij

 • Je beschikt over jouw diploma Helpende op niveau 2
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar
 • Je vindt het leuk om zowel op PG als Somatiek afdelingen te werken
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je assisteert graag bij de daginvulling, verzorging, ADL en het koken
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden.
 • Collega’s en cliënten die jou met open armen ontvangen
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25; maximaal € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Leuke extra’s zoals in de maand mei 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% in november

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jijzelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elise Geurts: 06-29638545.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elise Geurts: 06-29638545
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 14-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 114577

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland