Helpende plus , Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •        Wil jij graag als Helpende (plus) aan de slag?
 •        Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 •        Weet jij wat cliënten waardevol vinden voor hun optimale woon- en leefomgeving?

Dan willen we jou graag!

In de Anholtskamp vind je een thuis met zorg in de buurt. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt de Anholtskamp ook appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer met eigen meubilair. Met daarnaast een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De Anholtskamp beschikt over negen appartementen voor mensen met lichamelijke klachten en daarnaast zijn er drie kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie. In twee woongroepen wonen zes bewoners, één woongroep heeft acht bewoners.

Je komt als Helpende (plus) te werken in een kleinschalig team en omgeving. Dit betreft de Anholtskamp in Markelo. De afdeling waar je op komt te werken is een afdeling met jouw voorkeur (PG of somatiek) Er hangt een goeie sfeer: je vult elkaar aan en kwaliteiten worden gebundeld en ingezet. Je collega’s zijn gemengd qua aantal jaren werkervaring. Je kunt dus veel van elkaar leren. De Anholtskamp is kleinschaligw wononvorm en je zult samen met je collega’s de verantwoordelijkheid dragen over de bewoners. Als Helpende word je altijd ondersteund in je dienst door een Verzorgende IG.

Alle diensten worden gepland: ochtend, middag, avond en weekend. Dit zijn veelal diensten van 3 tot 8 uur. 

Heb jij (bijna) een Helpende (plus) Zorg & Welzijn diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende (plus) Zorg & Welzijn
 • Je hebt werkervaring als Helpende (plus)
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning Helpende plus volgens CAO VVT FWG 30 Maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-09-2022
Reageer voor 17-10-2022
Nummer 113907

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland