Helpende plus, Almelo wijkzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij op zoek naar verfrissend veel afwisseling in zorgvraag?
 • Kom jij graag bij cliënten thuis?
 • Een flinke dosis gezonde humor, heb jij deze?

Is jouw antwoord JA? Leuk! Lees dan nog even verder, want..

Als collega helpende plus binnen onze wijkverpleging Almelo – Twenterand heb jij de meest leuke baan die je je kan voorstellen. Ik hoor je denken; “maar waarom dan?” Nou, om te beginnen kan je denken aan enorm veel uitdaging. Want jij gaat lekker zelfstandig te werk. Je komt bij cliënten thuis en achter elke voordeur schuilt een ander verhaal. Geen dag is hetzelfde en dit geeft energie, toch?

Als onze helpende plus collega ga jij cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden. Dit is voor iedere client anders en noemen wij maatwerk. Zie jij verandering, dan neem jij zonder enige twijfel maatregelen. En dit allemaal in overleg met de cliënt. Want het is tenslotte zijn waardevolle leven.

En nu zit je natuurlijk nog vol vragen over jouw diensten, team en werkplek, want “hoe ziet dit er precies uit”?. Logisch, maar deze invulling is helemaal aan jou! Wil jij lekker met de auto, fiets of benenwagen jouw route werken. Alles is mogelijk. Laten we gewoon samen kijken naar de juiste match. Want die diensten en een goede werk- en privé balans, daar komen wij samen wel uit.

Wie ben jij

 • Jij hebt hard gestudeerd en jouw felbegeerde diploma op zak, tijd om écht te doen waarvoor je gestudeerd hebt
 • Je weet wat sfeer maken is
 • Jij hebt oprechte interesse in jouw cliënten
 • Je krijgt energie van de afwisseling in zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
 • Jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet!

Je vindt bij ons

 • Vast contract, hoe fijn!
 • De kans om direct te starten
 • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
 • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
 • Salaris CAO VVT FWG 30 maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel voor inhoudelijke vragen onze collega Ron Heimink op tel: 0623781579. 

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ron Heimink op tel: 0623781579
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115463

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland