Helpende plus, Goor, uren in overleg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij de cliënt ondersteunen bij ADL-zorg?
 • Krijg jij energie van de afdeling somatiek?
 • Ben jij een luisterend oor voor onze cliënt?

Heb jij zin in een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie/thee? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je komt als Helpende plus te werken in het team bij de locatie Stoevelaar. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en jij bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet. In ons team hebben we een goede sfeer en werken we als een hecht team. Je kwaliteiten worden gezien en ingezet. En hierbij is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedereen is gelijk, en werken we nauw samen om de beste zorg te leveren.

Naast ADL zorg mag je, als jij Helpende Plus gediplomeerd bent, ook medicatie verstrekken. Elke dag verzorg jij jouw cliënten met veel liefde en bied jij de ondersteuning die zij nodig zijn.

En dan nu meer over jouw werkplek. Want jij wil natuurlijk wel weten waar je terecht komt, en logisch! Locatie Stoevelaar is een mooie locatie. Bij binnenkomst hangt hier al een gemoedelijke en welkome sfeer. En ben je hier werkzaam, dan zal je deze warme sfeer ook zelf gaan ervaren.

En dan nu jouw diensten, want ook hier ben jij nieuwsgierig naar. Toch?

Jouw diensten zijn wisselend. Dit kunnen dagdiensten zijn of avonddiensten. Ook de weekenden kun je ingepland worden.

Wie ben jij

 • Jij bent een ervaren Helpende Plus
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent écht een luisterend oor en cliënten kijken uit naar jouw komst

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30, maximaal € 2.798,67 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een hecht en gemotiveerd team die jou graag verwelkomen!
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • De mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen via ons leerplein. Hier vind je tal van e-learnings die aansluiten bij jouw wensen en ambities

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende Plus
Publicatiedatum 29-03-2023
Reageer voor 29-04-2023
Nummer 117551

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland