Helpende, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Heb jij oprecht interesse in de cliënt en diens levensverhaal?
Wil jij het verschil maken in de zorg in samenwerking met jouw collega zorgprofessionals?

Dan willen we jou heel graag in ons team!

Voor onze locatie de Wheehof in Goor hebben wij mogelijkheden voor meerdere Helpenden. In de Wheehof wonen cliënten die geheugenproblemen hebben. Ze wonen in kleinschalige woonconcepten. Je gaat helpen bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige start van de dag, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor de dagelijkse terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Heb je een late dienst dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles in een huiselijke en gemoedelijke sfeer.
Voor deze functie hebben we maximaal 16 uur per week beschikbaar. En hebben we ruimte voor minimaal 2 nieuwe collega’s. De diensten zijn 5 à 6 uur en af en toe 8 uur. Deze zijn op werkdagen en in het weekend. Je komt te werken in een vast team waardoor je de bewoners en je collega’s echt leert kennen.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Helpende
  • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
  • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
  • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
  • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
  • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie
  • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Er is de mogelijkheid voor een vast contract

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-040
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Wheehof
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerry van Til g.vantil-vandam@carintreggeland.nl of Jody Leusenkamp j.leusenkamp@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 07-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 64210

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland