Helpende plus, Spikvoorde, 18 tot 30 uur per week
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Voor de locatie Spikvoorde zijn wij op zoek naar een collega helpende plus. Kom jij ons team versterken?

Als helpende plus ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten. Op basis van de afspraken in het zorg-leefplan houd jij als helpende het welzijn van onze cliënten in de gaten. Zo zorg jij voor een veilige en fijne leefomgeving. 

Even meekijken 
Mevrouw Kloosterman is gisteren thuisgekomen. Ze was opgenomen in het ziekenhuis met een CVA. Ze heeft momenteel nog te weinig kracht in haar benen om te kunnen staan. Mevrouw praat sinds haar CVA onduidelijk, maar begrijpt prima wat je zegt. Je hebt haar op bed geholpen met haar persoonlijke verzorging en helpt haar in haar rolstoel met de passieve lift. Ze heeft moeite met hetgeen ze nu niet meer kan. Tijdens het zorgmoment praten jullie erover, wanneer je merkt dat mevrouw behoefte heeft aan een luisterend oor spreken jullie af dat je straks terugkomt om samen een kopje koffie te drinken.

Functie eisen

JOUW TALENTEN
Helemaal op je plek 
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. Deze functie is je op het lijf geschreven als je over de volgende competenties beschikt: 

 • Sociaal vaardig 
 • Dienstverlenend 
 • Sensitief 
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel  
 • SamenwerkerKENNIS & KUNDE
Dit vragen we van jou
Een enthousiaste en leergierige collega die: 

 • Beschikt over een diploma Helpende niveau 2 
 • Altijd de kwaliteit van zorg voor ogen houdt 
 • Dolgraag wil samenwerken met cliënten en mantelzorgers 
 • Computervaardig is 

Inschaling

Dit willen we jou bieden 

 • Salaris (CAO VVT  FWG 30 maximaal €2.798,67) bij fulltime/36 uur per week
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Eindejaarsuitkering 
 • Scholingsmogelijkheden en e-learningsmodules van GoodHabitz 
 • Veel verantwoordelijkheden in je werk 
 • Veel vrijheid in je werk 

Bijzonderheden

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is 
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen, waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking is heel nauw, dus je staat er nooit alleen voor. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng. 

OVER SOLIS 
Waar kom je terecht? 
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom? Wij kijken met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruit ziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever! 


Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. Wil je weten welke zorgtechnologie wij inzetten, neem dan gerust contact op met Franciska Willems, manager locatie Bloemendal.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. De eerste gesprekken zullen op 27 maart plaatsvinden. 
 

Informatie 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met Ciska de Groot manager, via tel.: 06 82 96 23 63. 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 09-03-2023
Reageer voor 26-03-2023
Ingangsdatum 09-03-2023
Nummer 118452

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis