Helpende Plus, verzorgende IG of verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

In Groenlo zijn verschillende functies beschikbaar, ook één voor jou! Lijkt het jou wat om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn? Lees dan vooral verder.

Helpende Plus, Verzorgende IG / Woonbegeleider of Verpleegkundige? We heten je graag welkom, zolang je een diploma hebt. Ook als je al een tijdje niet in de zorg hebt gewerkt ben je welkom, wij helpen jou (weer) bevoegd en bekwaam te maken voor de skills die wellicht wat weggezakt zijn.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma's belangrijk, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is jouw enthousiasme.
Je bent samen verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten op de locatie De Molenberg in Groenlo. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een regiomanager.

Wat mag jij verwachten? Een mooie werkplek, waarin jij als zorgprofessional jouw kijk op zorg en processen mag laten horen. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de verdere ambities van verschillende afdelingen van de woonzorgcentra (en daarbuiten) waarbij jij samen met je collega’s een rol hebt in het (verder) professionaliseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die het leuk vinden om te vernieuwen, ontwikkelen en een groei in te zetten. Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een kop koffie of thee om elkaar te leren kennen. Dit kan zowel digitaal als bij ons op locatie, wat jij graag wilt! Je kunt dit aangeven door op de sollicitatiebutton onderaan de pagina te drukken.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Groenlo kent een aantal somatische afdelingen, namelijk Oosteresch, Koerboom en Marhulzen. Op elke afdeling wonen gemiddeld 14 cliënten. Eigen regie, persoonsgerichte zorg en het begrip ‘positieve gezondheid’ zijn uitgangpunten in de relatie met cliënten en de interventies van medewerkers.
De zorgvraag van de doelgroep is hoog en complex. Samen met het netwerk van cliënt en met vrijwilligers zetten de teams zich dagelijks in om de beste zorg te leveren.
De teams bestaan uit verschillende professionals, te weten: verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, gastvrouwen en medewerkers huishouding. Waar mogelijk zijn teams zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken op hun afdeling.

Daarnaast is er een woonzorgcentrum bestaande uit de afdelingen Lasonder en Bastion, elk met ongeveer 22 cliënten. De zorgvraag van de doelgroep is zeer gevarieerd en er heerst een grote dynamiek. De interventies van de teams zijn gericht op de doelgroep en op samenwerking met de omgeving b.v. de 1e lijn. De teams bestaan uit verschillende professionals, te weten: verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, gastvrouwen en medewerkers huishouding. Zelforganisatie van de teams wordt gestimuleerd en waar mogelijk draagt dit bij aan de kwaliteit van leven van cliënt en -werken van medewerkers.

En dan is er het dagcentrum met ongeveer 35 cliënten. Deze mensen wonen thuis maar bezoeken verspreid over de week het dagcentrum. Het professionele team bestaat uit verzorgenden, helpenden en gastvrouwen. De interventies van het team zijn gericht op de autonomie en zelfredzaamheid van cliënten en het bieden van een zinvolle dagbesteding. Het dagcentrum vormt een belangrijk schakel in de zorgketen, mede doordat zij de thuissituatie ondersteunen.

Inschaling

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT in de volgende functieschalen:
Helpende Plus - FWG 30 (€ 2.077 - € 2.717)
Verzorgende - FWG 35 (€ 2.200 - € 2.937)
Verpleegkundige - FWG 45 (€ 2.863 - € 3.471)

Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op en 8,3% eindejaarsuitkering. Ook bieden we jou direct een contract voor onbepaalde tijd waarbij je deel kunt nemen aan ons meerkeuzesysteem zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre via tel. 0544 47 4100 en bij Judith Kroes, regiomanager, telefoonnummer 06-82 70 84 25. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton of laat een verzoek achter om eens kennis te maken met elkaar. We bekijken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Deel dit bericht via:
Type Vacature
Intern nummer 345
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 28-11-2022
Nummer 115826

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)