Helpende plus (8-32 uur)
Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Functieomschrijving

Is niets moet en bijna alles kan jouw motto tijdens de zorg voor onze cliënten?

’t Dijkhuis is er voor de inwoners van Bathmen en de omliggende kernen met een zorg- en ondersteuningsbehoefte. De primaire doelgroepen zijn psychogeriatrische en somatische cliënten. Aan deze doelgroepen verlenen wij zorg die past bij wat zij kunnen, willen en nodig hebben. We doen voor onze circa 170 cliënten wat nodig, passend en zinvol is.
We zijn vriendelijk voor de mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben maar ook voor de professional en vrijwilliger die deze zorg en ondersteuning bieden. We staan dichtbij het dorp Bathmen en de regio Salland waarin we samenwerken. En we zijn praktisch; dat wat we concreet doen om het verschil te maken door in te zetten op duurzaamheid en gebruik van technologie. Dit komt ook terug in ons renovatie- en nieuwbouwproject; het realiseren van een uitnodigend en open gebouw waar samenzijn en ontmoeten centraal staan.

In verband met uitbreiding hebben wij op de afdelingen Banekate (PG) en Wonen met Zorg (somatiek) verschillende vacatures voor Helpenden plus.

Wat ga jij bij ons doen?
Je verzorgt en begeleidt onze cliënten in de algemene dagelijkse levensbehoeften. Je zorgt er samen met collega’s voor dat er wordt gewerkt volgens het multidisciplinair zorgleefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënten centraal staat. Je neemt je verantwoordelijkheid voor zorgcontinuïteit door heldere zorginhoudelijke overdracht naar collega’s. Je hebt een signalerende functie en je doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening.

Functie eisen

 Wat breng jij mee?
• Je hebt een afgeronde opleiding als Helpende plus
• Als persoon ben je in staat om de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet en bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.
• Je hebt oprechte interesse in en affiniteit met de doelgroep
• Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken
• Je bent flexibel inzetbaar, ook op andere afdelingen

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Een functie in een dynamische sector en omgeving. Onze organisatie biedt jou de ruimte om je kennis, ervaring en talenten volop in te zetten. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De uren zijn in overleg. Het salaris is max. € 2.638,80 volgens cao VVT FWG 25, excl. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Geintereseerd?
Laat ons in je motivatie én CV zien dat jij die Helpende plus bent die wij zoeken! We ontvangen deze graag op [email protected] Voor meer informatie of een dagje meelopen kun je terecht bij Willemien Schutte (teamcoördinator Banekate) en Thomas van Schaik of Annemarie Toorneman (teamcoördinatoren Wonen met Zorg) via telefoonnummer 0570 – 541644.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Willemien Schutte, Annemarie Toorneman en Thomas van Schaik
Functie(s) BBL helpende 2
Helpende niveau 2
Publicatiedatum 01-11-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 115082
Doorsturen Bekijk PDF

Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis