Helpende (Plus) Apeldoorn
PGVZ

Functieomschrijving

PGVZ is per direct op zoek naar een Helpende (Plus) voor de afdeling Verpleging en Verzorging | Standplaats Apeldoorn

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Werken bij PGVZ betekent dat je de tijd krijgt om iedereen verantwoordelijke zorg en aandacht te geven. Ben je actief, betrokken en professioneel en is goede zorg voor een zorgvrager dé reden waarom jij voor een baan in de zorg hebt gekozen? Dan zoeken wij jou en nodigen we jou van harte uit om bij ons te solliciteren als Helpende!

Helpende bij PGVZ Apeldoorn
In de functie van Helpende ondersteun je zorgvragers bij de dagelijkse zorg, zoals wassen en aankleden. Merk je dat iemand niet goed in zijn vel zit of extra hulpmiddelen nodig heeft? Dan meld je dat in je zorgteam en bepalen jullie samen wat er moet gebeuren.

Functie eisen

Wie ben jij?
Het diploma van Helpende zorg en welzijn (niveau 2) heb je op zak. Je bent geduldig en kunt goed luisteren, maar maakt ook gemakkelijk een praatje met cliënten en je collega’s. Ten opzichte van je werk ben je kritisch en zie je zo nodig verbeterpunten. Je bent een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Een welkome aanvulling op het team!  Verder ben je in staat om professionele zorg te bieden én de zorg rondom een zorgvrager te organiseren. Je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en beschik je bij voorkeur over een rijbewijs.

Inschaling

Wat krijg je van ons?

  • Samen bepalen we het aantal uren dat je per week werkt.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, Helpende (Plus), FWG 20/ (25).
  • Je neemt deel aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Wil je jezelf ontwikkelen, dan kun je in overleg een bijeenkomst bezoeken of opleiding volgen.

Bijzonderheden

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen met PGVZ op 038-3331794 en vragen naar Tineke van Zanten, Coördinerend Wijkverpleegkundige in Apeldoorn.

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatie naar [email protected] o.v.v. Helpende (Plus) regio Apeldoorn.
Of klik op onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ Apeldoorn
Postcode 7331 BK
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 02-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Ingangsdatum 02-11-2022
Nummer 115197
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ