Helpende (plus) avonddiensten (19.00-23.00 uur)
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. 
Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s.

Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7.
Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de (thuis)zorg willen werken.
Wil jij hier een bijdrage aan leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Dan gaan wij graag met je in gesprek!
Voor ons Thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht (gevestigd aan de Roekenhof) en team Symfonie (gevestigd aan Elizabethshof), beiden in Apeldoorn-Zuid, zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s in de functie van Helpende (plus) voor het werken in de avonden van 19.00 – 23.00 uur. Een ideale baan voor een ieder die overdag niet beschikbaar is om te werken.

Uren per week zijn in overleg bespreekbaar, mocht je hierin andere wensen hebben dan bespreken we deze graag.

Wat ga je doen?

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de stadsgrenzen van Apeldoorn.

Jouw werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie.

Als helpende plus (zorgassistent) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze bewoners in hun prettige en vertrouwde omgeving kunnen wonen. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van de cliënten (ADL-zorg) volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Onder leiding van de verzorgende IG of verpleegkundige verstrek je tevens medicatie volgens de geldende richtlijnen.

De zorgteams worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals (wijk)verpleegkundigen, Verzorgende IG en helpende (plus). Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto, scooter/brommer of fiets).

Inschaling

 • Je ontvangt een parttime arbeidsovereenkomst (uren in overleg); mocht je andere wensen hebben qua uren dan bespreken we deze graag met jou;
 • Je ontvangt in de functie van helpende plus (zorg assistent) een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal € 2.717,16 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek! Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg Nieuw Zuidzicht
Postcode 7331 JX
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Helpende niveau 2
Overig
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 113821

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk