Helpende plus Careflex
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag leren en ontwikkelen?
 • Zou jij graag meerdere werkplekken willen meemaken bij Carintreggeland? 
 • Heb jij (bijna) een diploma voor Helpende Plus? 

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Als Helpende Plus in de zorg zal je onder andere persoonlijke verzorging, eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren en je begeleidt de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden, je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven. Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en de cliënten.

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland.

Careflex ondersteunt de teams op het moment dat er bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof gaat. Je gaat dan tijdelijk het team ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Dit geeft jou de gelegenheid om je te oriënteren en te ontwikkelen. Je kunt verschillende huizen van Carintreggeland leren kennen, binnen 1 huis verschillende woningen of bijvoorbeeld afwisseling in verschillende doelgroepen. Je werkt gedurende 3 à 4 maanden op 1 werkplek. Samen bepalen we welke ervaringen en ontwikkeling jij graag wilt maken, zodat de opdrachten aansluiten bij jou wensen.

Wie ben jij?

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Helpende Plus
 • Of je hebt een bejaarden/ziekenverzorgende diploma of Verzorgende C/D of vergelijkbare opleiding niveau 3
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je hebt lef en weet in lastige situaties deze te overzien en durft te beslissen
 • Je straalt rust uit en hebt geduld

Je vindt bij ons:

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding;
 • Dé plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden;
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling;
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om door te stromen naar een vaste werkplek binnen Carintreggeland;
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal €2.631,63,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Onze sollicitatiegesprekken vinden plaats via Teams of op locatie waarbij wij de Corona richtlijnen hanteren zoals deze worden geadviseerd door het RIVM.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 26-11-2021
Reageer voor 15-02-2022
Nummer 74254

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland