Helpende Plus
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Ben jij degene die oprecht interesse heeft in het levensverhaal van de cliënt?
 • En wil jij graag onderdeel zijn van een fantastisch, gezellig team?

Dan vragen we jou om te solliciteren!

Als Helpende Plus in de zorg zal je onder andere persoonlijke verzorging, eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren en je begeleid de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden, je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!

We hebben mogelijkheden op de woning met cliënten met psychogeriatrische klachten en op de woning met cliënten met somatische klachten. We gaan aan de hand van een gesprek met jou graag kijken welk team het beste bij jou past. 

Voor deze functie zoeken we meerdere personen ter aanvulling aan de teams. De uren per week zijn bespreekbaar! Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en de cliënten.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende Plus
 • Of je hebt een bejaarden/ziekenverzorgende diploma of Verzorgende C/D of vergelijkbare opleiding niveau 3
 • Je hebt lef en weet in lastige situaties deze te overzien en durft te beslissen
 • Je straalt rust uit en je hebt geduld
 • Met jouw levenshouding straal je positiviteit uit naar je collega’s en cliënten 

Wat vind je bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden vanuit jouw opleiding
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.344,- bruto per maand op basis van 36 uur. Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad!  
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvonne Visschedijk, email: y.visschedijk-wienk@carintreggeland.nl 
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 01-07-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Nummer 68549

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland