Helpende plus Diessenplas
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 10 woonzorglocaties in de regio Salland. Eén van deze locaties ligt op de Sallandse Heuvelrug in de wijk ‘De Haar’ midden in Holten. Dit is woonzorglocatie  Diessenplas. Er is een woonvorm voor bewoners met somatische zorgvraag en een verpleegunit met privacy voor de bewoners in de eigen appartementen.

Binnen Carinova wordt gewerkt in zelfstandige teams. Voor de woonzorg zijn wij op zoek naar een collega Helpende plus die met enthousiasme het team komt versterken!
Het is een zelfstandig en gemotiveerd team met veel variatie in bijvoorbeeld leeftijd en opleidingsniveau. Collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit van zorg vinden wij belangrijk. Door de collega’s uit het team wordt zorggedragen voor 26 cliënten met een ZZP 4, 5 of 6. Daarnaast leveren zij extramurale zorg. Het gaat om zowel somatische als PG-bewoners. Al met al een afwisselende functie!

Het team zoekt een collega die naast enthousiasme ook een positieve en persoonsgerichte houding met zich meebrengt. In het team ga je samen op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de bewoners. Ook jij krijgt de ruimte om mee te denken in het zorgproces om - met elkaar - de bewoners op de Diessenplas zo aangenaam en comfortabel mogelijk te laten wonen. Carinova vindt het daarom ook belangrijk dat je de ruimte krijgt om jouw kennis regelmatig op te frissen.
Wil jij graag werken als Helpende plus bij de Diessenplas? De collega’s maken graag kennis met jou!

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
  • Je bent bekwaam in en bevoegd tot het toedienen van medicatie
  • Net als jouw collega’s zet jij de bewoners centraal
  • Je werkt graag samen met je collega’s en zoekt de samenwerking
  • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

Carinova biedt jou

-  Je bent direct welkom!

-  Een dienstverband voor onbepaalde tijd

-  Inschaling op basis van cao VVT in FWG 25 (max € 2.481,30 per maand)

-  20 of 24 uur

-  Een team met enthousiaste, flexibele collega’s dat werkt vanuit hun hart (voor de zorg)

-  Een organisatie waar binnen jouw bijdrage aan het verbeteren van de zorgverlening welkom is

-  Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden aan

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Ronieke Fokkink, te bereiken op telefoonnummer 06-51284269.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Holten
Postcode 7451 EX
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 04-06-2021
Ingangsdatum 04-05-2021
Nummer 67991
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova