Helpende plus en verzorgende IG / ochtenddiensten in de thuiszorg
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s. Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,5. Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Voor thuiszorgteam Avondzon (gevestigd aan de Eendenweg te Apeldoorn-Zuid) zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in de functie van Verzorgenden IG en Helpende Plus voor ochtenddiensten; Het gemiddeld aantal uren per week en de werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.
Ben je op zoek naar een baan die goed te combineren is met studie of gezin dan komen wij graag in gesprek met jou. 

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en deskundig team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG in de thuiszorg bestaan jouw werkzaamheden uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vindt plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie.
Binnen de thuiszorg van KleinGeluk kun je je als Verzorgende IG verder ontwikkelen door de EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) opleiding te volgen. Ook is het mogelijk om de opleiding voor verpleegkundige niveau 4 te volgen. Kortom doorgroeimogelijkheden genoeg!

Als helpende plus (zorgassistent) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze bewoners in hun prettige en vertrouwde omgeving kunnen wonen. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van de cliënten (ADL-zorg) volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Onder leiding van de verzorgende IG of verpleegkundige verstrek je tevens medicatie volgens de geldende richtlijnen. Binnen de thuiszorg van KleinGeluk kun je je als Helpende Plus ook verder ontwikkelen. Ook is het mogelijk om de opleiding niveau 3 voor Verzorgende IG te volgen.
Kortom doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden!

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar. Daarom werken we vanuit ons kantoor welke midden in de wijk en wooncomplex Avondzon is gesitueerd. Gezelligheid, humor en een fijne samenwerking vinden we belangrijk, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste en deskundige collega’s Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Voor de functie van helpende plus ben je (bijna) in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus (medicatie verstrekken);
 • Voor de functie van Verzorgende IG ben je (bijna) in het bezit van een mbo diploma Verzorgende niveau 3 (IG);
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto, scooter/brommer of fiets).

Inschaling

 • Direct een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd (uren in overleg);
 • Salaris volgens CAO VVT; afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

– Verzorgende IG volgens FWG schaal 35 (maximaal € 3.025,81 bij een 36-urige werkweek)
– Helpende Plus: salaris volgens FWG schaal 30, (maximaal € 2.798,67 bij een 36-urige werkweek);

 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. 
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!
Wil je eerst even komen kennismaken met het team, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de button ‘solliciteren’ en je ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg Avondzon
Postcode 7331 EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Eerst verantwoordelijke verzorgende
Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118596

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk