Helpende (plus)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Helpende (plus)?  
 • Wil jij graag werken binnen de ouderenzorg? 
 • Weet jij bewoners het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn?  

Herken jij jezelf hierin? Dan willen we jou graag verwelkomen als onze nieuwe collega!

Als Helpende (plus) kom jij in ons team te werken binnen de locatie Stoevelaar. Onze bewoners ervaren lichamelijke klachten, waardoor ze niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je leest het al, onze zorg is dus hard nodig!

Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet. Binnen ons team hangt een prettige en fijne sfeer. We zijn een hecht team en jouw kwaliteiten worden gezien en ingezet. Hierbij is ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedereen is gelijk, en werken we nauw samen om de beste zorg te leveren.

Als Helpende (plus) ga je ondersteuning bieden bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen bij wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt.  Je vindt het leuk om activiteiten te doen met onze cliënten, samen kleuren of een krantje lezen of een andere bezigheid die de cliënt graag doet. 

Heb jij (bijna) een Helpende Zorg & Welzijn diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Wie ben jij

 • Jij bent gediplomeerd Helpende 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Jij bent flexibel inzetbaar
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners 

Inschaling

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT Helpende FWG 25, maximaal €2638,80 bruto en Helpende Plus FWG 30, maximaal €2717,16 bruto per maand o.b.v. 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie?
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatielink en wij nemen contact met je op!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112638

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland