Helpende plus Hellendoorn/Nijverdal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij verfrissend veel afwisseling en kom jij graag bij cliënten thuis? 
 • Weet jij de zorg rondom een client goed te regelen? 
 • Beschik jij over een flinke dosis humor?  

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Wijkverpleging Hellendoorn Nijverdal team 1 heeft een gevarieerde clientsamenstelling, waardoor zorgvraag en aanbod enorm groot en wisselend is. Je leest het al; geen dag is hetzelfde! Jij Als Helpende Plus houdt van afwisseling en uitdaging, dit geeft jou energie en maakt dat jij niet alleen fluitend naar je werk gaat, maar ook weer fluitend terug naar huis gaat na jouw werkdag.

Als Helpende Plus ga jij cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de client kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de client. Jij hebt nauwe contacten met jouw teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Jij bent belangrijk en onmisbaar in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.  

Het werkgebied waarin jij als collega komt te werken is ruim. De meeste cliënten wonen in Nijverdal, maar natuurlijk ook een aantal in Hellendoorn. Kan je je routes op de fiets doen? Jazeker! Er zijn fietsroutes, hiervoor hebben wij twee dienstfietsen beschikbaar. Daarnaast kent ons werkgebied ook twee lange routes die we beide met de dienstauto rijden. En nu hoor ik je denken; “hoeveel cliënten bied je dan zorg tijdens een dienst?”. Gemiddeld verzorg jij tijdens een ochtendroute 6 tot 9 cliënten. Tijdens de ochtendroutes werk je samen met zo’n 5 collega’s en tijdens de avondroutes gemiddeld met z’n tweeën. De diensttijden zijn voor de ochtend van 07:00 tot 11:00/12:00 uur, de dagdienst van 07:00 tot 15:00 uur en de late dienst van 15:00 tot 23:00 uur. Ons clientaanbod is wisselend en hiermee dus ook de diensten! Wij streven naar zo lang mogelijke diensten, werk jij liever een korte dienst? Ook dat is mogelijk!

We werken samen in een gemêleerd team met fijne collega's. Wat ons team typeert is dat wij sterk gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Aandachtsvelden behoren ook tot een optie om op te pakken. Daarnaast bieden wij graag een plek aan stagiaires om ze op te leiden! Voor jou als Helpende Plus liggen er mooie ontwikkelingen voor in de toekomst binnen deze wijkverpleging, nieuwsgierig? Neem dan eens contact op!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Helpende Plus opleiding? 
 • Je kan goed zelfstandig werken? 
 • Jij bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven? 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook richting jouw collega’s? 
 • Jij vindt afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!? 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 16 - 20 uur, uren zijn bespreekbaar.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren. Ook mogelijkheden om je te ontwikkelen richting Verzorgende niveau 3. 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 30 maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland

Interesse

Interesse

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Mandy Pas – van Hemert, tel: 06-50171677.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hellendoorn, wijkverpleging
Postcode 7442LS
Stad Nijverdal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mandy Pas – van Hemert, tel: 06-50171677
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 113029

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland