Helpende plus
Noorderboog

We zijn op zoek naar een enthousiaste helpende plus voor een gecombineerde functie tussen woonzorgcentrum het Anker en thuiszorg in de aanleunwoningen voor Oeverlanden in Meppel en Het Kerspel in Nijeveen.

Ben jij enthousiast en kwaliteitsgericht? En ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de ouderenzorg? Kom dan ons team als Helpende plus versterken!

Waar kom je te werken?

De aanleunwoningen van de Oeverlanden liggen dichtbij het centrum van Meppel en Het Kerspel ligt in het hart van Nijeveen. De zorg voor onze cliënten in de aanleunwoningen is volop in ontwikkeling. Zo bieden we naast wijkverpleging ook volledig pakket thuis- en modulair pakket thuiszorg. Hier regelen we dus meer dan alleen thuiszorg. Samen met de buurtkamer, dagbegeleiding, woonzorg of verpleeghuislocaties kunnen we dus meer bieden voor cliënten die zelfstandig willen en kunnen wonen maar met alle faciliteiten van een locatie. Ook voor medewerkers is dit een mooie uitdaging. Met een gezellig professioneel team naast je willen we jou uitdagen om ons team te versterken. Jij maakt deel uit van een team met verzorgende IG'ers, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen.

Hiernaast ben je ook intramuraal werkzaam bij onze locatie Het Anker. De diensten van deze locatie zijn dus verweven met die van de thuiszorg. Het Anker biedt een beschutte woonomgeving met zorg en ondersteuning als bewoners door ouderdom of ziekte niet meer zelfstandig kunnen wonen of meer zorg nodig hebben. In het Anker wonen ouderen met een lichamelijke aandoening of beginnende dementie. Een professioneel team is 24 uur per dag aanwezig om de bewoner te ondersteunen.

Wat ga je precies doen?

Als helpende plus vervul je samen met collega’s een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners. Naast de ADL bied je ondersteuning bij verschillende werkzaamheden van je collega’s in de zorg. Bijvoorbeeld hand en span taken in het restaurant en individuele ondersteuning aan bewoners. Bovendien ben jij als helpende plus bevoegd om medicatie te delen. Je werkt vanuit de gedachte dat de bewoner zoveel mogelijk de eigen regie behoudt. Je verricht de werkzaamheden als helpende conform de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgleefplan.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn (niveau 2) en het certificaat helpende plus;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en staat open voor verschillende zorgvormen zoals werken op een huiskamer, bij cliënten in de aanleunwoningen en op de afdeling ADL zorg verlenen;
  • Je bent inzetbaar voor gecombineerde diensten tussen woonzorgcentrum en aanleunwoningen, voor de diensten overdag en in de avonduren;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent meedenkend en creatief met oplossingen;
  • Je kunt in zowel teamverband als zelfstandig werken;
  • Je kan tijdig signalen opvangen en deze communiceren naar collega's;
  • Je gaat met enthousiasme, inlevingsgevoel en humor naar je werk.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Helpende plus is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 25 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anja Brink-Bruinenberg, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 12 15 19 79 of Saskia Telkamp, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 48 20 59.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan op onze website jouw gegevens in, vóór 30-03-2023. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren. 

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457405
Organisatie Noorderboog
Locatie het Anker
Postcode 7944 BB
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anja Brink-Bruinenberg, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 12 15 19 79 of Saskia Telkamp, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 48 20 59
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 15-03-2023
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 30-03-2023
Nummer 118566
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Het Anker ligt vlakbij het station van Meppel en het fraaie Wilhelminapark. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer en kwalitatief hoogstaande zorg. Er is er veel aandacht voor het welzijn van de bewoners.

Meer over Noorderboog