Helpende Plus in de wijk, Losser
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij als Helpende Plus het liefst bij cliënten thuis langs om zorg te verlenen?
 • Ben je graag onderweg om zelfstandig te werken en woon je in de buurt van Losser?
 • Bezorg jij de cliënten graag een lach op het gezicht?

Dan is dit een geweldig uitdagende functie voor jou!  

Voor onze teams in de wijkzorg in Losser zijn we op zoek naar gediplomeerde Helpende Plus collega’s!  In de wijkzorg kom je bij de cliënten thuis zorg verlenen. Als Helpende Plus ga je onder andere persoonlijke verzorging en eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Je begeleidt de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden: je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen vertrouwen: je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!  

Voor deze functie zoeken we tenminste twee collega’s om onze teams te ondersteunen. Je komt te werken in een gezellig en fijn team, de sfeer is goed bij ons. Het is een gevarieerd team van jong tot oud. Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en de cliënten. Wat vooral ook erg belangrijk is, is dat jij zelf goed de zorgvraag kunt inschatten.

We hebben een E-bike beschikbaar, zo blijf je fit en vitaal én het is ook nog eens goed voor het milieu. Alle routes kunnen namelijk prima op de fiets gedaan worden. Uiteraard mag je ook je eigen fiets of auto gebruiken. Op korte termijn hebben we ook lange diensten voor de Helpende Plus.

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan nodigen we je graag uit in ons kantoor gevestigd in het Losserhuus voor een klikgesprek.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Helpende Plus en bent +/- 20 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en werkt graag in de somatiek 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • En bovenal.. je bent zelfstandig en flexibel ingesteld!

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract!
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een fijne en zelfstandige route die jij als helpende plus mag lopen
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.717,16 Bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 
 • Je ontvangt van ons een iPad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan, mocht je hier behoefte aan hebben.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Milou ter Pelle (0634351060). Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109743

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland