Helpende plus in de wijk
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Wij begrijpen dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Zoek jij een plek waar je gezien wordt en jezelf kunt zijn? Ga dan voor de functie van helpende plus in de wijk. 

Je rijdt naar aanleunwoningen die vaak dicht bij elkaar liggen. Dat scheelt je een hoop reistijd! Naast de reguliere werkzaamheden van een helpende plus in de wijk ga je ook aan de slag om VPT en MPT vorm te geven in de organisatie. Je helpt cliënten zo veel mogelijk zelf te doen. Lukt dat niet meer, dan zijn wij er om te ondersteunen. Lukt het later weer wel? Dan schalen we de zorg weer af. Zo zorgen we ervoor dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je zet daarnaast innovatieve middelen in of helpt met de ontwikkeling hierbij. Denk aan beeldbellen, steunkous pistolen of andere handige middelen. Heb je een top idee om de zorg persoonlijker, slimmer, efficiënter of innovatiever te maken? We waarderen het enorm als je dit met ons deelt. Kortom werken als helpende plus in de wijk bij Driezorg is erg afwisselend. 

Functie eisen

Je hebt een diploma als helpende plus. Ervaring is mooi meegenomen, maar heb je die niet dan brengen we jou met plezier de kneepjes van het vak bij. We vinden het belangrijker dat je ondernemend bent, mogelijkheden ziet om zaken te verbeteren en goede voelsprieten hebt. Jij voelt aan wat cliënten nodig hebben. En je hebt een enthousiaste drive om als helpende plus lekker de wijk in te gaan. 

Inschaling

Een salaris van minimaal €2.085,77 en maximaal €2.798,67 per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 30 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij. 

- Een contract waarbij we over de uren die je graag zou willen werken in gesprek gaan. We horen vooral graag wat jou wens is!
- Een contract voor onbepaalde tijd. We hebben vertrouwen in jou en onze samenwerking;
- Een afwisselende baan waar ruimte is voor jou inbreng;
- Een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega's;
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een groot opleidingsaanbod;

Bijzonderheden

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens snel contact met je op. We raden je aan om eerst mee te lopen, zodat je de sfeer kunt proeven en kennis kan maken. Een klik met je collega's is ontzettend belangrijk. Heb je vragen die je eerst wil stellen of wil je eerst meelopen? Laat het dan weten aan Vera Dijns, Recruiter, via 06-50168027 of via [email protected]. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie. Ook kun je direct zelf een afspraak in mijn agenda plannen via deze link: https://werkenbijdriezorg.nl/plan-een-afspraak

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns 06-50168027 - [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 17-05-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120131
Doorsturen Bekijk PDF