Helpende plus in de wijk Hengelo / Beckum
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag bij de cliënten thuis zorg verlenen en heb je hier ervaring mee?
 • Ben je zelfstandig en jou je graag je eigen routes willen doen?

Dan willen we jou heel graag in ons gezellige team!

Een fijn team, een leuke basis, een mooie wijk. Ons leukste team van Hengelo Tuindorp zoekt een nieuwe collega. We hebben momenteel 12 collega’s en zijn collegiaal en behulpzaam. We werken in de wijken Nijverheid en Tuindorp met zeer wisselende cliënten en wisselende routes. Elke dag is anders, dat is toch heerlijk!

Als Helpende Plus ondersteun je ons met de routes. We zorgen ervoor dat we voor jou een passend route kunnen creëren waarin je van waarde bent!

In de wijkzorg kom je bij de cliënten thuis zorg verlenen. Als Helpende Plus in de zorg zul je onder andere persoonlijke verzorging, eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren en je begeleidt de cliënt en zijn naasten bij de zorgsituatie. Onze cliënten hebben natuurlijk ook zorg nodig in de avonduren en weekenden. Je diensten zullen dus afwisselend zijn gedurende de week. Cliënten weten dat ze op je kunnen rekenen; je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!  
Je komt als Helpende Plus in een team met collega’s te werken die net als jij zich verantwoordelijk voelen voor de cliënten, graag samenwerken met je en klaar staan voor elkaar en voor de cliënten. Wat vooral ook erg belangrijk is, is dat jijzelf goed de zorgvraag kunt inschatten.

Ons kantoor is gevestigd in de Klokstee en van daaruit kun je alles op fiets doen als je dat wilt. We kunnen voor jou een elektrische fiets regelen, en vaak staat de auto ook voor je paraat.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende Plus
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B
 • Je hebt de module ‘Medicatie toereiken’ behaald (bij voorkeur)
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en werkt graag in de somatiek 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • En bovenal je bent zelfstandig en flexibel ingesteld!

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een geweldig team met collega's
 • Kans op een vast contract!
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 30 maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 
 • Je ontvangt van ons een Ipad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan mocht je hier behoefte aan hebben.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 
Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden.

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kan jou namelijk niet veranderen, jezelf wel. 

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113852

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland