HELPENDE (PLUS)
Liberein

Maak jij straks het verschil op De Marke?

Onze locatie Klaaskateplein bestaat uit vier wooneenheden, waaronder De Marke. Hier bieden we verpleeghuiszorg aan 32 dementerende ouderen. De Marke is een kleinschalige locatie met een prachtige (afgesloten) belevingstuin. Er zijn 2 cliëntteams met in totaal ongeveer 40 collega’s. Voor De Marke 2 zijn wij op zoek naar een Helpende (Plus), voor 20-28 uur per week.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Onderdeel van jouw functie is het ondersteunen van cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het begeleiden bij (re)activerende activiteiten.

Als Helpende Plus verstrek je medicatie en verricht je verzorgende handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2 en als Helpende Plus aangevuld met het landelijk erkende keuzedeel Helpende Plus;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging; 
  • Beloning volgens CAO VVT Helpende (FWG schaal 25) maximaal € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur. Helpende Plus (FWG schaal 30) maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Annette Aldenkamp-Vedders, Persoonlijk Begeleider, tel. 06-17298830. 

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Je kunt tot 1 september a.s. solliciteren via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Intern nummer 2022-93
Organisatie Liberein
Locatie Klaaskateplein De Marke
Postcode 7523 JZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annette Aldenkamp-Vedders, Persoonlijk Begeleider, tel. 06-17298830.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 04-08-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 113115

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein