Helpende plus
Markenheem

Functieomschrijving

Voor onze kleinschalige locatie Hyndendael zijn wij op zoek naar Helpende plus (niveau 2) met medicatie en insuline (18 uur).

Kern van de functie
Als helpende ben je verantwoordelijk voor het individueel begeleiden en verzorgen van cliënten. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Zorgdragen voor verzorging en begeleiding van cliënten volgens zorgplan.
  • Observeren, signaleren en rapporteren aan de verantwoordelijke collega.
  • Verrichten van rapportages in het kader van het zorgdossier.
  • Verrichten van eenvoudig verpleegtechnische handelingen behorend bij de functie van Helpende.
  • Activeren en stimuleren van cliënten ten aanzien van activiteiten.
  • Zorg dragen voor een juist gebruik en onderhoud van materiaal en apparatuur.
  • Aandacht hebben voor de veiligheidsaspecten rondom de cliënt.
  • Verrichten van (kleine) huishoudelijke werkzaamheden voor de cliënten.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding helpende (MBO-niveau 2). Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband jouw werkzaamheden uit te voeren. Je beschikt over communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de begeleiding en verzorging van de cliënten in samenwerking met collega’s. Je bent klantvriendelijk. Je bent in het bezit van een auto.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 25. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een contract 18 uur per week. Voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Hyndendael is een kleinschalige woonzorglocatie met een diversiteit aan zorgvragers. Door de kleinschaligheid is er een huiselijke, dorpse sfeer en is iedereen betrokken bij elkaar.
Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel als mogelijk via www.markenheem.nl. De gesprekken worden op korte termijn gepland. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met Lingkan Runia (Teammanager) 0314-376010 of stuur een app naar HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Intern nummer 201943
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Hyndendael
Postcode 6999AN
Stad Hummelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 20-12-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 20-12-2019
Nummer 49698
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem