Helpende Plus
Kleingeluk

Functieomschrijving

'Aandacht voor de cliënt staat voorop. Door te luisteren naar de vraag achter de eerste vraag, kun je echt persoonlijke zorg bieden. Met ook hectische momenten en werkdruk, maar samen staan we sterk en zetten er elke dag met elkaar de schouders onder.‘ (Verzorgende IG bij KleinGeluk)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (Cliënt KleinGeluk)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7!
Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

Voor de thuiszorgteams binnen KleinGeluk zijn wij op zoek naar gedreven collega’s in de functie van Helpende Plus die flexibel inzetbaar.

Wat ga je doen?

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.

In de functie van helpende Plus (zorgassistent) assisteer en ondersteun je de Verzorgende IG en verpleegkundigen bij de verzorging van cliënten in de thuissituatie. Je levert zorg, verpleging en begeleiding aan cliënten op basis van de in het zorgdossier vastgelegde afspraken. 
Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Hierbij heb je oog voor zowel de professionele uitvoering van de zorg, als voor de beleving van de cliënt. Als er bijzonderheden zijn in het gedrag van een cliënt (sociaal, psychisch of lichamelijk), signaleer je dit en onderneem je actie. De zelfregie van de cliënt is het uitgangspunt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van het mbo diploma Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2;
 • Je beschikt over het certificaat medicatie uitreiken;
 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Parttime dienstverband, uren in overleg bespreekbaar;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar; Daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 25, CAO VVT (maximaal € 2.481,30 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Publicatiedatum 20-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 66244

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk