Helpende (plus) voor avonddiensten van 18.00-23.00 uur
KleinGeluk

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de zorgteams voor ons woonzorgcentrum Veldhuis (gelegen in centrum van Apeldoorn), zijn wij op zoek naar zorgzame, professionele collega’s in de functie van Helpende (plus). Je zal ingezet worden in de avonden van 18.00 – 23.00 uur, gemiddeld voor 12 uur per week.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Locatie Veldhuis (aan het kanaal, hoek Molenstraat en Kanaalstraat) is begin 2020 in gebruik genomen. Hier wonen ca. 85 cliënten kleinschalig. Op deze locatie ondersteunen wij momenteel cliënten met zorg en welzijn zonder behandeling, zowel somatisch als lichtere pg.

Elke woongroep op deze locatie heeft een buurtkamer. Ook zijn er verschillende plekken in het gebouw om elkaar te ontmoeten en is er een sfeervolle binnentuin waar cliënten bij mooi kunnen genieten van de zon.
In de gezamenlijke buurtkamer van iedere woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leefcirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Wat ga je doen?

Als helpende (plus) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s ervoor dat onze bewoners in een prettige en vertrouwde omgeving kunnen wonen. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van de
cliënten (ADL-zorg) volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Onder leiding van de verzorgende IG of verpleegkundige verstrek je tevens medicatie volgens de geldende richtlijnen.

De zorgteams op locatie Veldhuis worden gevormd door verpleegkundigen, verzorgende IG, helpenden en woonassistenten. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als helpende plus binnen het team een belangrijke rol in. 
Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2, aangevuld met een landelijk erkend certificaat Helpende Plus;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt een parttime arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 12 uur per week, mocht je andere wensen hebben qua uren dan bespreken we deze graag met jou;
  • Je ontvangt in de functie van helpende plus (zorg assistent) een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal € 2.638,80 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervoor worden volledig vergoed door KleinGeluk.

Bijzonderheden

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onderstaande link: 
https://bit.ly/3oeG3XO

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Margot Heddes (Locatie manager Veldhuis), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Veldhuis
Postcode 7311 PK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Helpende niveau 2
Overig
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 112699

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk