Helpende plus voor wijkteams | Maartje Thuiszorg Oldenzaal
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Vanuit ons label bieden we ambulante zorg zoals thuiszorg, kraamzorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze ambulante cliënten. Als helpende plus speel je hierin een belangrijke rol. In deze functie in de thuiszorg van Oldenzaal, maak je onderdeel uit van een zorgteam die thuiswonende cliënten (in de wijk of in aanleunwoningen van zorglocatie de Molenkamp) met psychogeriatrische problematiek zorg levert. Je krijgt elke dienst opnieuw de kans om de cliënten te ondersteunen bij hun huishouden en bij hun persoonlijke verzorging, maar de nadruk ligt op de begeleiding van de cliënten om ze een fijne en passende daginvulling te bieden. Het zorgteam werkt daarbij nauw samen met de casemanagers dementie en mantelzorgers van de cliënt. Als helpende plus kun je het zorgteam ook ondersteunen bij het verrichten van enkele verzorgende handelingen zoals delen van bepaalde medicatie en til- en transferhandelingen.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Natuurlijk beschik je over een afgeronde opleiding tot helpende, aangevuld met het landelijk erkende keuzedeel helpende plus (deze zal binnen Zorggroep Sint Maarten worden aangevuld worden met een til-en transferscholing)
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 30. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
Het aantal contracturen per week kunnen we in onderling overleg overeenkomen, afgestemd op jouw voorkeuren en onze mogelijkheden.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 1 september a.s. via onderstaande button.
In verband met de vakantieperiode hanteren we een langere reactietermijn. We houden tussendoor wel de reacties in de gaten en zullen je zo snel mogelijk benaderen als wij je reactie ontvangen!

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Of stel ons je vragen onder het genot van een kop koffie of thee. Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jolande Kroeze, manager ambulante zorg Oldenzaal, via 06 – 13 22 02 69. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-36
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje, Thuiszorg Oldenzaal
Postcode 7571 BJ
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolande Kroeze, manager ambulante zorg Oldenzaal, via 06 – 13 22 02 69.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 21-07-2022
Nummer 112731

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten