Helpende tijdens de zomermaanden (uren in overleg), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij in opleiding voor Helpende niveau 2?
 • Heb jij een helpende diploma en wil je graag meer uren werken?
 • Wil jij graag bijdrage aan de zorg tijdens de zomermaanden?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Titus Brandsmahof te Almelo hebben we tijdens de zomermaanden mogelijkheden voor meerdere Helpenden. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL-werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar de toilet gaan bijvoorbeeld. Wanneer je in opleiding bent, mag je de handelingen verrichten waar jij bekwaam en bevoegd voor bent.

Op de locatie Titus Brandsmahof hebben we kleinschalige woningen met verschillende doelgroepen, cliënten met geheugenproblematiek en cliënten met somatische klachten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen en de mogelijkheid om in de zomermaanden meer uren te maken.
Je wordt goed begeleid door je collega’s en ingewerkt, om de zomerperiode ook echt zelfstandig werkzaamheden te kunnen uitvoeren. In overleg met jou bepalen we hoeveel uur je wilt werken. In overleg is er veel mogelijk.

Wie ben jij?

 • Je bent in opleiding voor Helpende of je hebt een diploma voor helpende (je mag zelfstandig ADL uitvoeren)
 • Je bent een prettige bijdrage aan de sfeer in een woning door je humor, je vrolijkheid en je prettige werkwijze
 • Je houdt ervan om een praatje te maken met de cliënt tijdens je werkzaamheden
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt
 • Je hebt minimaal één stage ervaring in de zorgsector
 • En je bent in overleg, flexibel beschikbaar in de zomermaanden juni (inwerken) juli, augustus en september

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Een kans om als bijbaan te blijven te werken na de zomerperiode
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters, e-mail: [email protected] 
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109771

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland