Helpende (uren in overleg)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
 • Wil jij in deze bijzondere tijd het verschil maken voor de zorg?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Voor onze locatie St. Elisabeth in Goor zijn we op zoek naar meerdere zorgtalenten! In deze woning wonen cliënten die geheugenproblemen hebben. Je gaat helpen bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige start van de dag, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Heb je een late dienst dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles is een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Voor deze functie hebben we verschillende mogelijkheden qua uren. Je kunt bij je sollicitatie aangeven hoeveel uur per week je graag zou willen werken.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Wat vind je bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden vanuit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur. Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvonne Visschedijk, email: y.visschedijk-wienk@carintreggeland.nl 
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 01-07-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Nummer 68548

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland