Helpende/Verzorgende-IG De Blenke team Zunnebloome
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen Woonzorgcentrum De Blenke, Team Zunnebloome, hebben we een vacature voor een Helpende en/of Verzorgende IG, voor 24 tot 28 uur per week. Minder uren in overleg!

Woonzorgcentrum De Blenke is een verzorgingshuis met somatische verpleeghuiskamers. Ben jij die enthousiaste verzorgende IG, die initiatief neemt, meedenkt, flexibel inzetbaar is en houdt van aanpakken?                                             
Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-verzorgende-ig-de-blenke-team-zunnebloome/ 

Functie eisen

• Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je bent flexibel, neemt initiatieven en werkt zowel zelfstandig als in teamverband.
• Je bent bereid om binnen ons zelfsturend team verschillende taken op je te nemen, zodat de kwaliteit van zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
• Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt humor en een positieve instelling.
• Je bent bereid om alle diensten te werken, ook nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-verzorgende-ig-de-blenke-team-zunnebloome/ 

Inschaling

Wij bieden een prettige werksfeer, waarbij we als uitgangspunt hebben, dat de bewoners het fijn vinden om hier te wonen.
• Salaris is conform CAO VVT, FWG salarisschaal 35/40.
• Dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-verzorgende-ig-de-blenke-team-zunnebloome/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 111962
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent