Helpende voor BBL opleiding Verzorgende IG
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

De vraag in de thuiszorg binnen KleinGeluk neemt toe.
Ben jij al werkzaam in de zorg in de functie van Helpende of Helpende Plus en wil jij je graag verder willen ontwikkelen?
Wij bieden een leerwerktraject waarmee je wordt opgeleid tot Verzorgende IG.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Maak jij iedere dag de moeite waard van onze cliënten? Dan zoeken wij jou!

Per februari 2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige Leerlingen Verzorgende IG in de thuiszorg (uren in overleg).

Wat ga je doen?

De opleiding Verzorgende IG niveau 3 wordt gevolgd in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-opleiding). Deze start in februari 2022. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school en daarnaast werk je op jouw leerwerkplek. Tijdens het BBL-traject kan je rekenen op persoonlijke begeleiding door een werkbegeleider die op jouw thuiszorg locatie werkzaam is. Je leert hoe je zorg moet verlenen waarbij de cliënt centraal staat. Persoonlijke verzorging, zoals helpen met wassen, eten en aankleden maken hier onderdeel van uit. Je leert hoe je cliënten op verschillende gebieden kan begeleiden, hoe je veranderingen in lichamelijk en geestelijke gezondheidssituaties signaleert en hoe je zelfredzaamheid stimuleert. Leer je verschillende verpleegtechnische handelingen uit te voeren en hoe je op een juiste manier voorlichting, advies en/of instructie geeft.

Functie eisen

Wij zoeken enthousiaste collega’s om prettig mee samen te werken en de zorg binnen KleinGeluk verder te ontwikkelen.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding mbo niveau 2 Zorg en Welzijn en hebt bij voorkeur ook het certificaat Helpende Plus (medicatie uitreiken) behaald;
  • Je bent bereid om als leerling te investeren in je leerwerktraject;
  • Je het een positieve instelling en bent in staat kritisch naar je zelf en de zorgverlening te kijken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent bereidt om wisselende diensten te werken;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 30, CAO VVT (maximaal 2.631,63 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren en gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen 
t/m vrijdag 10 december via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

De gesprekken zullen gehouden worden op dinsdag 14 december en donderdag 16 december.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Debbie Harberink of Danielle van der Werf (medewerkers werving & selectie) en bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) BBL overig
BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 11-12-2021
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 73183

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk