Helpende+ voor ochtend- en korte avonddiensten
Welstee

Functieomschrijving

Ben jij die bijzonder betrokken en bevlogen verzorgende (minimaal niveau 2+) die we zoeken bij Huize den Oostenborgh in Ootmarsum? Dat zou fantastisch zijn. Niet alleen voor ons maar ook voor jou. Want werken bij Welstee is echt bijzonder!

We zoeken een helpende+, die medicatie mag verstrekken en toedienen, inzetbaar in ochtend- en korte avonddiensten. Je bent flexibel inzetbaar, ook op meerdere diensten per dag. Je bent sociaal vaardig en servicegericht en deze eigenschappen zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze kwetsbare bewoners.

Onze werksfeer is uniek en het hoge zorg- en serviceniveau dat we onze bewoners bieden sluit daar naadloos op aan. Bij ons staat het welzijn van onze bewoners en medewerkers centraal. Betrokken, zorgzaam en empathisch; zo gaan we met elkaar om. Werken bij Welstee is meer dan alleen zorgen. Je komt terecht in een kleinschalig en hecht team. We helpen elkaar waar we kunnen, zowel in de zorg als in de hotelmatige dienstverlening. Deze flexibiliteit omarmen we.

Functie eisen

Heb je minimaal een mbo-opleiding niveau 2+ of vergelijkbaar? Mogelijk ervaring opgedaan op een PG-afdeling? Herken je je in bovengenoemd profiel en krijg je na het lezen van deze vacature al zin om met ons kennis te maken? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merle Kolfoort, via 0541 280 800.

We bieden je:

  • Een mooie functie in een betrokken team met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een prima salaris. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je minimaal een mbo-opleiding niveau 2+ of vergelijkbaar? Mogelijk ervaring opgedaan op een PG-afdeling? Herken je je in bovengenoemd profiel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

We nodigen jou van harte uit te solliciteren via vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merle Kolfoort, via 0541 280 800.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 08-06-2021
Ingangsdatum 8 juni 2021
Reageer voor 03-07-2021
Nummer 68194
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee