Helpende
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die enthousiaste en flexibele helpende die wij zoeken?

Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Helpende te versterken!

Waar kom je te werken?

Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis, revalidatiezorg en woon/wijkzorg, en ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan. In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen bewoners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

Wat ga je preces doen?

Als helpende vervul je samen met collega's een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners. Je biedt daarnaast ondersteuning bij verschillende werkzaamheden van je collega’s in de zorg. Deze baan is daarom erg afwisselend. Bij alle werkzaamheden werk je vanuit de gedachte dat de bewoner zoveel mogelijk eigen regie behoudt. Je verricht de werkzaamheden als helpende conform de afspraken in het zorgleefplan.

 

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn (niveau 2);
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent bereid om dag- en avonddiensten te draaien;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een doorzetter en denkt altijd in mogelijkheden;
  • Je hebt een warme persoonlijkheid, hebt tact en respect en stelt te allen tijde de bewoner centraal;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Helpende is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 25 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela van Olphen, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0521 - 53 65 68.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 24 juni 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/ 

Bij voldoende sollicitaties bestaat de kans dat de vacature eerder dan de sluitingsdatum van de website wordt gehaald.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456952
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Angela van Olphen, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0521 - 53 65 68.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 08-06-2021
Reageer voor 24-06-2021
Nummer 68867
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog