Helpende zorg & welzijn, Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd Helpende?
Werk jij graag lange diensten?
Wil jij in deze bijzondere tijd het verschil maken voor de ouderenzorg?

Dan willen we jou heel graag in ons team!

Voor onze locatie Eekmanhof in Denekamp zijn we op zoek naar zorgtalent! De Eekmanhof is een kleinschalige zorglocatie. In totaal hebben wij 4 woningen waar een gemoedelijke en warme sfeer heerst. Je gaat helpen bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Je vindt het leuk om activiteiten te doen met onze cliënten, samen kleuren of een krantje lezen of een andere bezigheid die de cliënt graag doet. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Heb je een late dienst dan mag je ook helpen met het koken van een gezonde maaltijd.

Je komt te werken in een team waarbij je dagelijks samenwerkt met een verpleegkundige of verzorgende. Zo sta je er nooit alleen. Je hebt de mogelijkheid om 24 uur per week te werken, dit kan in een vroege (8.00 tot 15.00) of late (15.00 – 22.00 uur) dienst zijn. Samen overleggen we op welke dagen van de week jij ingezet kunt worden.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Helpende
  • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
  • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
  • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
  • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
  • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
  • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen

Interesse?

Heb je interesse in deze functie?
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken bij ons? Je vindt ons op instagram https://instagram.com/carintreggeland?igshid=pgtsalw00dck, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze facebookpagina https://www.facebook.com/Carintreggeland/

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

Type Werkplein
Intern nummer 20-162
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder op mailadres: eva.mulder@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 31-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54495

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland