Helpende zorg & welzijn, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Ben jij flexibel beschikbaar?
 • Wil jij er zijn voor onze bewoners met de dagelijkse verzorging?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

In deze woning wonen cliënten die geheugenproblemen hebben. Je gaat helpen bij de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je kunt verschillende diensten hebben. Heb je een ochtenddienst? Dan begint je dag met het helpen wassen, aankleden en het verzorgen van het ontbijt. Waar nodig zul je ondersteunen bij het eten. 
Je assisteert bij het verrichten van verzorgende en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Jij kent de cliënten en ziet veranderingen. Veranderingen signaleer je. 
Jij bent degene die toezicht houdt op de huiskamer en assisteert bij de daginvulling. Jij bent in staat om écht een huiselijk sfeer te creëren. Waar gelachen kan worden, een praatje gemaakt wordt en individueel of samen een spelletje gespeeld kan worden. 
Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Heb je een late dienst? Dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Jij weet de rust en ontspanning te creëren om samen de dag fijn af te sluiten en voor te bereiden op de nacht. 

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende zorg en welzijn
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Je bent empatisch en inlevingsvermogen naar de wensen en behoeften van onze cliënten. 

Je vindt bij ons

 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Begeleiding die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 113142

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland