Helpende zorg & welzijn
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een leuke baan?
 • Heb jij ervaring of affiniteit met PG cliënten?
 • Ben jij flexibel en kun je goed zelfstandig werken?

Dan is de vacature op onze afdeling van Herinckhave echt iets voor jou!

We hebben een functie als helpende voor 20 uur per week. De functie is op een PG afdeling met een huiskamer van +/- 12 bewoners. In totaal hebben we 28 bewoners op onze locatie. We koken en wassen niet zelf op deze afdeling, maar verder is het wel kleinschalig. We hebben een mooi loopcircuit en een prachtige binnentuin. Doordat het een open PG afdeling is, is de sfeer ook open.

De sfeer op onze afdeling is goed. We zijn collegiaal, flexibel en houden ervan om echt samen te werken. Een hele leuke en afwisselende baan. En al onze collega’s zullen jou met open armen ontvangen. We vinden het fijn dat je in het bezit bent van BHV of bereid bent dit te behalen. En belangrijk om te weten, als helpende sta je nooit alleen!

Wel willen we graag dat je ook nachtdiensten gaat meedraaien. De diensten zijn bij ons van:
07.00 uur tot 15.30 uur
08.00 uur tot 13.00 uur
16.30 uur tot 21.00 uur
22.45 uur tot 06.45 uur

Als helpende ben je verantwoordelijk voor de hulp bij de zorg van deze bewoners. Jij bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een Waardevol Leven leiden. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende 
 • Je hebt BHV of bent bereid dit te behalen
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je bent bereid om ook mee te draaien in het nachtdienstrooster
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 

Je vindt bij ons

 • Een contract van 20 uur per week, met kans op een vast dienstverband! 
 • Een vast team met collega’s
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Maximaal € 2.638,80  bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!   

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Bekijk onze VISIE HIER.. 
Op Instagram posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.  

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Herinckhave
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Over de functie kun je contact opnemen met Corrie Holthuis (06-48762598) Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]  
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110084

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland