Helpende plus niveau 2; jij ondersteunt het team.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Ben jij bevoegd en bekwaam in het verrichten van zorghandelingen en medicatie verstrekking? Kunnen jouw collega’s op jou rekenen om de juiste ondersteuning te verlenen? Heb jij een zelfstandige werkhouding en ben je ondernemend, flexibel en transparant in denken en doen? Dan kijken wij uit naar jouw reactie op deze vacature binnen onze intramurale afdelingen.

Wat wil jij?

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde medewerkers helpende plus niveau 2 die hun meerwaarde laten zien in het uitvoeren van ADL activiteiten, het verrichten van zorghandelingen en medicatie delen vanuit de Baxter, bieden van ondersteuning en begeleiding en overdragen van informatie.

Regio:                              Tubbergen                              
Locatie:                            Erve Mensman en de Meulenhof                                 
Afdelingen:                      psychogeriatrie en somatiek (in overleg samen te bepalen)
Aantal uur per week:    in overleg

Binnen TMZ worden medewerkers helpende plus als zeer waardevol ervaren. Jij zorgt voor welbevinden en begeleiding van de cliënten op de afdeling en voor een opgeruimde werkomgeving in een goede sfeer. Daarnaast ben jij bevoegd om medicatie te delen vanuit de Baxter en handelingen te verrichten. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de cliënten een waardevolle dag te bezorgen en dit ook samen te doen.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en assisteren
Als helpende plus ondersteun jij de cliënt/bewoner met laag complexe zorgvraag bij ADL activiteiten. Dit doe je op basis van het zorgplan en eventueel samen met je collega verzorgende IG of verpleegkundige. De zelfredzaamheid van de cliënt staat daarin altijd voorop. Tijdens jouw dienst verzorg jij de maaltijden en ondersteun jij waar nodig bij het eten en drinken. Jij bent verantwoordelijk voor diverse lichte huishoudelijke werkzaamheden en een huiselijke omgeving. Binnen de huiskamers maak jij het verschil in de uitvoering van individuele en groepsgerichte welzijnsactiviteiten. Uiteraard heb jij een belangrijke rol waar het gaat om het signaleren, registreren en delen van informatie met de cliënt, verantwoordelijke zorgprofessional en overige betrokkenen.

Handelingen en medicatie
Binnen het zorgplan verricht jij een diversiteit aan handelingen binnen de laag complexe zorgvraag en legt deze vast in het digitale cliëntendossier:

 • Verstrekken van medicatie vanuit de Baxter
 • Druppelen van oog, oor en neus;
 • Verzamelen en interpreteren van gegevens via meten van pols, temperatuur en ademhaling;
 • Verzorgen en zalven van rode wonden;
 • Verwisselen van katheterzakken.

Op de hoogte blijven
Als professionele medewerker helpende plus vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 25 (max. €2638,80 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2;
 • Aanvullende deelkwalificatie Helpende Plus met kennis van ziektebeelden, medicatie en verrichten van handelingen;
 • Zelfstandige, initiatiefrijke en flexibele werkhouding;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

Medewerkers helpende plus niveau 2 maken het verschil. Jij wacht vast niet lang met reageren:

 • Heb jij nog vragen of wil je meer weten over het werken bij TMZ? Neem contact op met Recruitment via [email protected] ;
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE115
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Meulenhof, Tubbergen
Postcode 7651 LD
Stad Tubbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 15-08-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 15-08-2022
Nummer 112773

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)