Helpende(n)
De Posten

Functieomschrijving

Helpende(n) m/v

12-18 uren per week.

Ter versterking van de Flexpool zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Helpende.

 De Posten:

De Posten kenmerkt zich door de missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het verlenen van diensten en in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Functie eisen

Jouw functie:

Je ondersteunt en begeleidt bij de lichamelijke en uiterlijke verzorging van cliënten. Je verricht werkzaamheden van verpleegtechnische aard passend bij de functie. Je observeert en signaleert bijzonderheden in het gedrag van cliënten en draagt bij aan het welzijn van hen.

 

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent in het bezit van een diploma tot helpende.
  • Je bent flexibel oproepbaar.
  • Je hebt ervaring met het werken in de ouderenzorg.
  • Je kunt zelfstandig werken, initiatieven nemen en goed samenwerken in een team.
  • Ook ben je in staat om zorgvuldig en empathisch te communiceren.

Inschaling

Wat wij bieden:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in de vorm van een min-max contract, uren in overleg. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren:

Jouw sollicitatie met CV kun je zo spoedig mogelijk te richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl. Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Marijke Wilderink of Dick Rijnberg, 053-4753753.

Type Vacature
Intern nummer 2018-073
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dick Rijnberg of Marijke Wilberink
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 04-04-2019
Ingangsdatum 4 april 2019
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 42390
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten