Helpenden plus, Hengelo-Borne
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor diverse wijkteams in Hengelo en Borne zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Onze manier van zorgen en verzorgen spreekt je aan. Je bent uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen. Daarom zoeken we jou.

Als helpende plus in de wijkverpleging ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de cliëntzorg in de wijk. Je begeleidt en verpleegt cliënten aan de hand van het zorgleefplan waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. Je werkt in een team, maar verricht je werkzaamheden voornamelijk zelfstandig en in overleg met de cliënt en je collega’s. Je kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Jij speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de cliënt. Bij alle zorg die je biedt, houd je altijd rekening met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Dat maakt jou bijzonder.

Jij bent

• Positief en geïnteresseerd in onze cliënten
• Een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
• Initiatiefrijk, flexibel en bent een sterke communicator
• Ambitieus, zelfstandig en een uitstekende samenwerker
• In het bezit van een rijbewijs • Gediplomeerd Helpende Plus of niveau 3 opgeleid in de zorg (bv. MDGO VZ, Bejaarden-/ziekenverzorgende, Verzorgende C/D of vergelijkbaar)

Wij bieden

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 30
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Alle uren zijn bespreekbaar

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-112
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, telefoon 06 3436 0572 of e-mail r.perik@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-04-2019
Reageer voor 30-06-2019
Nummer 45525

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland