(herintredende) Verzorgende IG niveau 3 omgeving Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Jij wilt graag de zelfverzekerde zorgprofessional worden? 
 • Je hebt een zorgdiploma behaald, maar al enige tijd niet meer werkzaam geweest in de zorg? 
 • Je bent ervan overtuigd dat het tijd is om (weer) werkzaam te zijn in de zorg? 

Dan gaan we graag met jou in gesprek! 
Samen bekijken we wat past bij jou om weer bekwaam, bevoegd en zelfverzekerd te worden in de zorg. 

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland.

Wij ondersteunen de teams op het moment dat er bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof gaat. Je gaat dan tijdelijk het team ondersteunen. Dit geeft jou de gelegenheid om je te oriënteren en te ontwikkelen. Je kunt verschillende huizen van Carintreggeland leren kennen. Je kunt binnen 1 huis verschillende woningen meemaken of bijvoorbeeld verschillende doelgroepen ervaren. Je werkt gedurende 3 à 4 maanden op 1 werkplek. Samen bepalen we welke ervaringen en ontwikkeling jij graag wilt meemaken, zodat de opdrachten aansluiten bij jouw wensen. Deze opdrachten zijn allemaal in en rondom Almelo

Als Verzorgende niveau 3 IG streeft je samen met je collega’s naar een zo optimaal mogelijk leef/woon en welzijnsklimaat, wat aansluit bij de client en daar waar nodig schakel je expertise in. Je werkt volgens het zorg-leefplan en draagt zorg voor een goede informatieoverdracht richting collega’s. Je bent iemand die zich makkelijk aanpast en openstaat om te leren. Je bent iemand die energie krijgt van de afwisseling, het contact met de cliënt en de diversiteit in je werk!

Wanneer je al enige tijd niet meer werkzaam bent geweest in de zorg, is dat natuurlijk best spannend. Wij helpen je hierbij. Samen bekijken we wat jij nodig hebt om weer bevoegd en bekwaam te worden. Er komt een passend traject hiervoor, dit doen we samen met onze afdeling Leerhuis (leren & ontwikkelen) waardoor jij na dit traject als zelfverzekerde zorgprofessional aan het werk bent!

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma ziekenverzorging, MDGO -VZ, gezinsverzorgende, bejaardenverzorgende of verzorgende
 • Je wilt graag (weer) werkervaring op doen in de zorg en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Jij bent eraan toe om de stap te zetten om te herintreden in de zorg!

Je vindt bij ons:

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ervaren team van zorgprofessionals binnen Careflex die jou graag verder helpen
 • Je komt te werken bij teams die altijd blij zijn wanneer je komt om ze die maanden te helpen
 • De werkplek waar jij ertoe doet!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2937,68 Bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier
Wil je alvast wat meer lezen over het werken bij Careflex? Bekijk dan ook eens hun facebook pagina

Goed om te weten: Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109786

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland