Het palet/Nieuw Wehl/begeleider wonen III/ 60%/per 1 april 2019/(m/v)
Elver

Functieomschrijving

Het palet/Nieuw Wehl/begeleider wonen III/ 60%/per 1 april 2019/(m/v)

 

We zijn per 1 April op zoek naar een enthousiast persoon die ons team wil komen versterken en met ons de uitdaging aan wil gaan om een optimaal woonklimaat te bieden voor onze bewoners.

 

Het Palet is een groep waar 5 vrouwelijke bewoners wonen in de leeftijd van 53 – 64 jaar.

Een begeleiding intensieve woongroep met bewoners met een ernstig tot zeer ernstig verstandelijke beperking, die een rustig tempo behoeven.

De nadruk zal liggen op het behouden van vaardigheden, het aanbieden van passende activiteiten en het creëren van sfeer. De begeleiding is gericht op het bieden van rust, duidelijkheid, voorspelbaarheid en veiligheid.

Een duidelijke, consequente benadering wordt gevraagd wanneer de bewoner moeilijk verstaanbaar gedrag vertoont.

Een van de bewoners heeft een 1-op-1 begeleidingsstijl, waar kan draait zij mee in de groep.

Vanuit de triple C-visie streven we na om de bewoner zoveel mogelijk regie te geven over zijn eigen leven.

Een zo normaal mogelijk leven staat hierbij centraal; een goede heldere communicatie is voor deze bewoners een vereiste.

Functie gebonden competenties die belangrijk zijn in het werken met deze doelgroep:

-  Lef                                          

-  Doorzettingsvermogen                        

-  Relativeren                                     

-  Inlevingsvermogen

-  Verantwoordelijkheid                   

-  Creativiteit        

-  Humor

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

 

Je gaat aan de slag binnen een zelfstandig werkend team. Je bent samen verantwoordelijk voor de verdeling van de teamtaken en indeling van het dienstenpatroon; denk hierbij aan: dag-, avond-, weekenddiensten. Je onderhoudt actief contacten met wettelijke vertegenwoordigers. Samen met een multidisciplinair team verzorg, begeleidt en ondersteun jij de bewoners aan de hand van zorgplannen, teamafspraken en instructies van de deskundigen.

 Verder verwachten wij dat je:

  • Iemand bent met een grote mate van zelfstandigheid, die initiatieven, beslissingen en verantwoordelijkheid durft en kan nemen
  • Betrokken en kritisch bent en tevens beschikt over een goed aanpassingsvermogen.

Je op je gemak voelt bij verschillende begeleidingsstijlen

  • Affiniteit hebt met beschreven zorgvragers, stevig in je schoenen staat en om kan gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Goed kan communiceren, motiveren en stimuleren
  • Eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf en je collega’s
  • Flexibel bent wat betreft diensten en werktijden
  • Goed kan samenwerken binnen een team (ondersteuning/ verdeling van taken)
  • In het bezit bent van een relevant diploma van een zorgopleiding op minimaal niveau 3
  • Iemand die ervaring heeft met de doelgroep

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining (in teamverband), medicatie- en epilepsiecursus. Wij bieden je een functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

 

Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan (voordeliger een tablet of laptop bijvoorbeeld aanschaffen) en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 35 conform FWG 3.0, salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Vervolg?

Je hebt tot 26 februari 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’.

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Bij een positieve uitkomst van het gesprek, volgt een dienst meewerken op de groep als onderdeel van de selectieprocedure.

Inlichtingen

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen?

Neem dan contact op met Het Palet 0314-696572

Voor vragen en/of inlichtingen kun je contact opnemen met Het Palet 0314-696572

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Het Palet
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Het Palet 0314-696572
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-02-2019
Reageer voor 26-02-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43612
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver