Hof van Londen / Doetinchem / Begeleider wonen III / 85% / Per 1 augustus 2019
Elver

Functieomschrijving

Op Hof van Londen 68/70 in Doetinchem ontstaat per 1 augustus 2019 vacatureruimte voor

85%, te verdelen over 1 of 2 medewerkers groepsbegeleiding III

Organisatie
In alles wat we bij Elver doen, staat de cliënt centraal. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

 

Woongroep
Op Hof van Londen wonen momenteel 11 cliënten, verdeeld over 2 woningen. Op nummer 68 wonen 3 heren en 2 dames. Op nummer 70 wonen 4 heren en 2 dames.

De zorg en begeleiding zijn erop gericht dat de cliënt zich thuis, veilig en gezond voelt.

De cliënten hebben een grote diversiteit t.a.v. leeftijd, ontwikkelingsniveau, ontwikkelingsmogelijkheden, zorg- en begeleidingsvraag- en zwaarte en aandoeningen.           

Op nummer 68 wordt de individuele begeleidingsvraag steeds groter bij een aantal cliënten, wat zich uit in hun gedrag.

Het team heeft hiervoor een triple-C traject gevolgd om de begeleiding, waar deze cliënten om vragen, zo goed mogelijk te kunnen bieden.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Functie
Als begeleider stem jij jouw begeleiding af op de behoefte en zorgvraag van de cliënt. Naast de begeleiding voer jij ook ADL, verzorgende en licht huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent flexibel, alert en speelt in op de wisselende situaties die zich voordoen binnen het werk. Tevens draag je zorg voor een goede leef- en woonsfeer, voor veiligheid, het welbevinden en voor een correcte bejegening van de cliënten en verwanten.

Je verricht administratieve werkzaamheden, waaronder digitale rapportage en aftekenen van medicatie.

Je bent bekend met epilepsie en kunt medicatie delen.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en durft in een bus te rijden.

Jij bent een goede collega, omdat je kritisch naar jezelf en anderen kunt en durft te kijken. Samen met een multidisciplinair team werk je aan de hand van een zorgplan en ben je in staat jouw begeleiding hierop af te stemmen.

Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien, waaronder slaapdiensten. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid voor de gehele woning.

Inschaling

Wat bieden wij jou
Wij bieden jou een plek binnen een team wat open staat voor nieuwe ideeën, feedback durft te geven en te ontvangen en altijd kritisch naar zichzelf blijft kijken.

Wij staan open voor mensen die zich willen ontplooien in hun eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld gericht op Pb- taken en andere functiegerichte taken.

Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen. Wij bieden je een functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan (voordeliger een tablet of laptop bijvoorbeeld aanschaffen) en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 35 conform FWG 3.0, salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Wij gaan graag met jou in gesprek over de voorwaarden.

Bijzonderheden

Vervolg?
Je hebt tot 25 juni 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’.

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Voor vragen en/ of inlichtingen kun je contact opnemen met Hof van Londen op de telefoonnummers: 0314-333399·of 0314-346435

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Hof van Londen 68
Postcode 7007KT
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor vragen en/ of inlichtingen kun je contact opnemen met Hof van Londen op de telefoonnummers: 0314-333399·of 0314-346435
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-06-2019
Reageer voor 25-06-2019
Ingangsdatum 01-08-2019
Nummer 46457
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver