Home Vacatures GGZ Agoog dagbehandeling (ouderenpsychiatrie) GGZ Agoog dagbehandeling (ouderenpsychiatrie)
GGNet

Dit ga je doen

Ben jij die verpleegkundige met HBO werk/denkniveau of GGZ agoog en houd je van een uitdaging? Die kunnen wij je bieden binnen onze nieuw te starten opnamevoorkomende dagbehandeling voor Ouderen.

Jij zorgt samen met je collega verpleegkundige of GGZ agoog voor een prettig en veilig klimaat in de groep. Je voert de regie in het programma en je biedt structuur en duidelijkheid. Je bent dynamisch, kunt snel schakelen en inspelen op onverwachte situaties. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een nieuw product.
Je kunt afwisselend ingezet worden in de FIT (functionele intensieve thuiszorg) als in de dagbehandeling, ook tijdens de weekenden. Je komt terecht in een prettige en professionele werkomgeving, waarin men elkaar gemakkelijk kan vinden voor overleg en afstemming.

De FIT bestaat uit een team gespecialiseerde hulpverleners van psychiatrische verpleegkundigen en GGZ agogen die psychiatrische hulpverlening aan huis leveren op basis van gestelde behandeldoelen. De doelstellingen zijn gericht op het voorkomen van opnames en het herstel van maatschappelijke en functionele rollen.

Dit ben jij

✔Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO Social Work, MWD of SPH met afstudeerrichting GGZ agoog of HBO-Verpleegkunde.
✔ Aanvullende opleiding op het gebied van psychiatrie is wenselijk.
✔ Je hebt aantoonbare ervaring met groepsgericht en individueel werken binnen het vakgebied.
✔ Ervaring en affiniteit met de psychiatrische zorg is wenselijk.
✔ Een respectvolle omgang met de patiënt vinden wij van groot belang.
✔ Daarnaast beschik je over een breed pallet aan creatieve mogelijkheden die je tijdens het werk kunt inzetten voor deze doelgroep.
✔ Je bent vindingrijk en je bezit tact en inlevingsvermogen.
✔ Je kunt motiveren en stimuleren en je werkt makkelijk samen in een multidisciplinair team.
✔ En last but not least: Je hebt een flinke dosis enthousiasme, je kunt kijken naar de kracht van de patiënt en hierop je werkzaamheden aanpassen en ontwikkelen.

Dit bieden we je

Een inspirerende werkplek in een dynamische omgeving met een complexe en uitdagende doelgroep. Het kernteam is klein maar zeer enthousiast en gedreven. Het betreft een aanstelling voor in eerste
instantie de duur van een jaar.

Daarnaast kun je rekenen op:
• Een contract voor 24-32 uur per week voor de duur van jaar.
• Een bruto maandsalaris inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min € 2.265,- max
€ 3755,- CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren).
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
• Toegang tot de GGZ-Elearning academie, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Bijzonderheden

Hier ga je werken

Ouderen Achterhoek biedt hulp aan mensen vanaf 65 jaar met ernstige psychische problemen, vaak in combinatie met lichamelijke problemen en/of cognitieve achteruitgang.

Herstellen doe je thuis; met deze visie start GGNet Ouderen in Doetinchem met een opnamevoorkomende dagbehandeling. De dagbehandeling is bedoeld voor ouderen met een psychiatrische stoornis die het thuis niet meer redden met de aangeboden ambulante behandeling. Op de dagbehandeling komen patiënten meerdere dagen in de week en volgen ze een programma gedurende maximaal zes weken. Door middel van het programma, de structuur, de kracht van de groep en betrekken van het netwerk, proberen we samen de balans terug te vinden. Aansluitend aan de dagbehandeling wordt een passende vorm van ambulante behandeling geboden.

Solliciteren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag voor vrijdag 21 januari 2022 via onderstaande button. De gesprekken zullen op dinsdagochtend 25 januari 2022 plaatsvinden.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Monique Reinders, manager Ouderen Achterhoek, via telefoonnummer (088) 933 4758.
Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Marlou Willemsen, verpleegkundige specialist Ouderen Doetinchem, via telefoonnummer (088) 933 5732.
We horen graag jouw verhaal!

Heb je algemene vragen? Bel of stuur een WhatsApp naar Odette ten Bulte, Recruiter, via 0646975846

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [email protected].

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Doetinchem
Postcode 7001CB
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 28-01-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 74287

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet