Hoofd Technisch Beheer en Onderhoud – 32-36 uur
De Seizoenen

Functieomschrijving

DeSeizoenen is op zoek naar een Hoofd Technisch Beheer en Onderhoud voor 32-36 uur per week. In deze functie geef je leiding aan de technische dienst van DeSeizoenen, bestaande uit technisch specialisten en huismeesters. Je zorgt voor een gestructureerde en efficiënte uitvoering van het dagelijks onderhoud en beheer op alle locaties. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ons servicebureau en voor collega's op locatie die vragen of wensen hebben over onderhoud of aanpassingen van gebouwen en technische installaties, als ook voor externe leveranciers.

Je bent veelal op onze locaties aanwezig. Reizen is voor jou dan ook geen probleem. Je werkt voornamelijk op de locaties in Oploo en Olst, maar komt ook regelmatig op onze locaties in Heerlen, Roggel, Eindhoven, Loenen en Zutphen.

Kortom, een veelzijdige functie, waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Huisvesting & Facilitair.

Functie eisen

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond. Je hebt bouwtechnische kennis en kennis over normen en voorschriften met betrekking tot technische installaties en apparatuur. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden om teams optimaal te kunnen aansturen.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende functie met fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (CAO GHZ FWG 55 afhankelijk van opleiding en ervaring) en een vaste eindejaarsuitkering. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. Aanstelling in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, neem dan contact op met Maarten Kuipers (06 - 82 94 15 99) voor meer informatie. Op verzoek sturen we je graag een omschrijving van de functie toe. Je kunt t/m 31 januari 2022 solliciteren door je motivatie en curriculum vitae te uploaden.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Bronlaak in Oploo
Postcode 5841CE
Stad Oploo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig midden kader
Medewerker techniek
Publicatiedatum 27-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 27-12-2021
Nummer 74115

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen