Hoofd Technische Dienst
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Roessingh komt graag in contact met een

 Hoofd Technische Dienst

32 tot 36 uur per week

Roessingh, een toonaangevend en vooruitstrevend revalidatiecentrum, staat de komende jaren voor de uitdaging te verduurzamen en op termijn co2 neutraal te zijn. In deze functie lever je hier een belangrijke bijdrage aan.

De functie

De Technische Dienst draagt zorg voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan meerdere gebouwen en levert bijdragen aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met jouw heldere visie over de ontwikkelingen van de toekomst op verduurzaming, onderhoud en dienstverlening geef je input aan het strategisch beleid. Je weet dit beleid te vertalen naar een adequaat beleid voor de technische dienst. In deze functie ligt het zwaartepunt op het hiërarchisch, functioneel en operationeel leiding geven aan de medewerkers van de technische dienst en op het beheer en onderhoud van de aanwezige installaties en gebouwen. De technische dienst bestaat uit 9 medewerkers. Je beheert het afdelingsbudget en legt er verantwoording over af aan de Manager Facilitair Bedrijf. Uiteraard onderhoud je ook de externe contacten met onze leveranciers.

Het Facilitair Bedrijf van Roessingh bestaat uit de volgende afdelingen: Technische Dienst, Civiele Dienst, Voedingsdienst en Bedrijfsbureau/Inkoop en draagt zorg voor goede en adequate facilitaire ondersteuning. Het Facilitair Bedrijf bestaat uit ca. 70 medewerkers (40 fte).

Het takenpakket is afwisselend met vraagstukken die om heldere en gemotiveerde keuzes vragen. Een belangrijk vraagstuk waar Roessingh de komende jaren voor staat is het verduurzamen van het technisch beheer van het Revalidatiecentrum en de aanwezige

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren Hoofd Technische Dienst met HBO werk- en denkniveau, die beschikt over een afgeronde technische opleiding (E+W) met leidinggevende ervaring en expertise heeft op het gebied van het verduurzamen van gebouwen en installaties.

Je hebt een visie op gebouwenbeheer in de gezondheidszorg en bent in staat anderen voor jouw ideeën te winnen. Je werkt doelgericht, neemt initiatieven en weet de verbinding te leggen tussen de medewerkers en facilitaire visie van de organisatie. Je weet je zaken in de juiste context duidelijk uit te leggen en toe te lichten en straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Je bent een zelfstandig en positief ingesteld persoon die beschikt over goede communicatieve en coachende vaardigheden.

Wij bieden

Een uitdagende functie voor 32 tot 36 uren per week in een organisatie die volop in beweging is. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden en gebleken uitzicht op een vast dienstverband. De functie is voorlopig ingedeeld in FWG 50. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Een assesment kan deel uitmaken van de procedure.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Arjan Broeks, Manager Facilitair Bedrijf, tel: 06-218.33.156
Functie(s) Manager overig midden kader
Overig
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 28-06-2021
Nummer 68875
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie