Horeca medewerker - Wilp
Zozijn

Zoek jij naast je opleiding of werk een leuke bijbaan op de zondagmiddag? Wil jij graag je handen uit de mouwen steken? Lijkt het je leuk om mensen met een beperking en hun bezoek te voorzien van een hapje en een drankje? Staat de gast bij jou voor op? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een flexibele en gezellige horeca medewerker.

Wat ga je doen?
Je zorgt samen met drie collega’s voor de koffie, thee, frisdrank en licht-alcoholische dranken. Je maakt patat en snacks op bestelling klaar. Kassawerkzaamheden behoren ook tot de taken. Je zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en na afloop zorg je samen dat het restaurant en de keuken schoon achterblijven

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Restaurant “De Gasterij” staat op het landgoed de Lathmer in Wilp. Hier komen op zondagmiddag onze cliënten en hun bezoek om elkaar te ontmoeten. Samen met drie collega’s run je die middag de Gasterij.

Herken jij je in het volgende?

  • In verband met het schenken van licht alcoholisch dranken, ben je minimaal 16 jaar.
  • Je bent klantgericht en makkelijk in de omgang met anderen
  • Je vindt het leuk om met mensen met een beperking om te gaan.
  • Je bent niet snel van je stuk gebracht
  • Je helpt graag.

We vragen wat van jou en daar zetten we natuurlijk ook wat tegenover!
Wat je ons mag verwachten is een leuke baan in een dynamische, leerrijke omgeving met een prettige open werksfeer. Het salaris bedraagt maximaal € 2439,- bruto per maand (dit is op basis van een fulltime dienstverband/ FWG 20 CAO Gehandicaptenzorg). Ook ontvang je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast bieden we flexibele arbeidsvoorwaarden en kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting.

Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.

Past dit bij jou en wil je graag bij ons komen werken?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

We vragen referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij een eventuele aanstelling. 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - Vastgoed & Bedrijfsdiensten facilitaire diensten Horeca en Facilitair Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 04-11-2021
Nummer 72493
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn