HR-adviseur, 28 uur per week, Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren HR-adviseur die mee wil bouwen aan een moderne, daadkrachtige en betrouwbare HR-afdeling? Welkom!

Zorggroep Solis is volop in ontwikkeling. Samen bieden wij de beste zorg voor onze cliënten. Vanwege nieuwe ontwikkelingen zijn we op zoek naar een ondernemende, proactieve collega die ons kan ondersteunen. Je werkt samen in een team dat bestaat uit HR-advies, Opleidingen, Casemanagement verzuim, HR-administratie en Salarisadministratie. Ons team is ook in ontwikkeling: we houden alle processen tegen het licht en bouwen samen aan een effectieve ondersteunende digitale HR- omgeving en wij, je collega HR-adviseurs, zijn bezig met het (door)ontwikkelen van het HR-beleid in brede zin.

DE FUNCTIE
Dit ga je doen
De uitdaging voor ons team en dus voor jou is bij te dragen aan het binden en vinden van medewerkers zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd kan worden. Als HR-adviseur ben jij de deskundige die leidinggevenden adviseert en coacht op brede HR-vraagstukken. Regels zijn voor jou richtinggevend, je zoekt de ruimte die zij bieden en indien nodig denk je out of the box. Je weegt vanuit jouw specifieke deskundigheid belangen, interpreteert wet- en regelgeving en baseert daarop je adviezen op thema's als in-, door- en uitstroom, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Je levert een bijdrage aan de HR-beleidsontwikkeling en pakt voortvarend HR-projecten op.

Functie eisen

Dit vragen we van jou
Wij zoeken een enthousiaste en energieke HR-adviseur met een HBO werk- en denkniveau met minimaal een HR-opleiding op hbo-niveau. Je hebt brede ervaring in het HR-vak, hebt basis kennis van arbeidsrecht en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je hebt oog voor de mens in de organisatie en weet dit te combineren met een gezonde dosis zakelijkheid. Je bent nieuwsgierig naar trends, actuele ontwikkelingen en innovaties en weet deze naar de visie van onze organisatie te vertalen. Je kunt prima zelfstandig werken, maar jouw rol in het team en de teamontwikkeling is minstens zo belangrijk. Je bent proactief, doelgericht ingesteld en houdt overzicht. Je bent advies- en coachingsvaardig, weegt goed de diverse belangen en weet beperkingen om te buigen naar mogelijkheden en kansen. Je schakelt snel, bent flexibel en probleemoplossend, werkt zorgvuldig en durft knopen door te hakken. Tot slot ben je een netwerker die voor de organisatie relevante relaties onderhoudt en kennis naar binnen haalt.

Inschaling

Dit willen we jou bieden

  • Salaris
    Bij een volledige werkweek (36 uur per week) is het salaris maximaal € 4426,10 bruto per maand (FWG 55 conform de CAO VVT)
  • Jaarcontract voor 28 uur per week, afhankelijk van de ontwikkelingen mogelijkheid tot verlengen
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve zorgverzekeringen en een bibliotheekpas en meerkeuze arbeidsvoorwaarden
  • Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz
    Met scholing kan jij je blijven ontwikkelen als professional, maar ook aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven!

Bijzonderheden

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer voor 17 november 2022 via onderstaande knop.

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Jack Westerbeek, Manager Bedrijfsvoering via tel.: 06-30385659.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 01-11-2022
Reageer voor 17-12-2022
Nummer 115142

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis