HR Adviseur
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Functieomschrijving

INTERNE / EXTERNE VACATURE
Voor HR zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:

HR Adviseur
voor onze locatie in Zwolle
Voor 12 uur per week, waarvan in ieder geval op de maandag en dinsdag 1 dagdeel, het andere dagdeel is in overleg.

Omschrijving
Voor HR zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een collega in de functie van allround HR adviseur met enkele jaren relevante werkervaring. Bij de rol van HR adviseur behoren de volgende werkzaamheden:

 • Je adviseert en ondersteunt 2 leidinggevenden in Zwolle bij tactische en operationele personeelsvraagstukken op het gebied van onder andere instroom, doorstroom en uitstroom
 • Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot HR gerelateerde vragen op het gebied van onder andere de cao Sociaal Werk, opleidingen en arbeidsvoorwaarden
 • Verzuimpreventie en verzuimreductie zijn belangrijke aandachtsgebieden van je functie, evenals arbeidsomstandigheden zoals veiligheid van medewerkers
 • Je denkt mee in mogelijkheden tot verbetering van de procedures en het HR-beleid
 • Je rapporteert aan de HR Manager van de organisatie. HR bestaat uit 1,0 FTE en wordt ondersteund door de Personeels- & Salarisadministratie (1,23 FTE).

Wat verwachten wij?

Je bent in het bezit van een relevante HBO-diploma (bij voorkeur HR of bedrijfskundig) en je hebt actuele kennis van arbeidsjuridische wet- en regelgeving. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als HR adviseur en hebt daarbij ervaring opgedaan met het adviseren van leidinggevenden in het voeren van gesprekken met medewerkers over hun functioneren, ontwikkeling en inzetbaarheid. Je beschikt over de volgende competenties:

 • Je bent resultaatgericht
 • Je kunt mensen adviseren en motiveren
 • Integer
 • Sterk in plannen en organiseren
 • Uitstekkende sociale en communicatieve vaardigheden
 • En je bent daadkrachtig

Aanbod

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 12 uur per week. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8.

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door Inge Overkamp, HR Manager, op de middagen van maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 06-26160527. Je kunt je sollicitatie tot 15 augustus 2020 a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 26 augustus 2020*

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera, standplaats Zwolle
Postcode 8011GD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Zie vacature
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 23-07-2020
Reageer voor 15-08-2020
Ingangsdatum 23-07-2020
Nummer 53971
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Stichting Kadera aanpak huiselijk geweld vindt huiselijk geweld onacceptabel. Het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld is onze core business. Wij geven hier invulling aan middels preventie, vroegsignalering, ambulante trajecten, opvang en nazorg. Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld