HR adviseur
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, HR adviseur!
Heb je een momentje?


HR in de zorg. Ga er maar aan staan als je durft. Daar is daadkracht en tactisch en operationeel inzicht voor nodig. Iemand die advies kwaliteiten combineert met echte teamspirit. Gelukkig sta je er bij ons niet alleen voor. Want je helpt niet alleen collega’s en teams, je krijgt ook steun van een sterk team. Logisch, want jij snapt als geen ander dat je dan met plezier naar je werk gaat.

Functie eisen

Heb je een momentje om kennis te maken?
Als HR adviseur ben jij de gesprekspartner van (nieuwe) medewerkers en managers voor een aantal zorg-, horeca- en facilitaire teams verspreid over de locaties. Je helpt je collega’s vooruit en adviseert en ondersteunt de managers en teams van jouw regio’s op het gebied van in-, door- en uitstroom. Dat doe je zo helder en daadkrachtig dat iedereen vol vertrouwen keuzes durft te maken op dit vlak. Je vangt de juiste signalen op, gaat daarmee aan de slag en toont eigenaarschap. Je speelt proactief in op HR vragen, neemt de regie in HR projecten en ondersteunt het proces van ontwikkelen naar zelforganiserende taakvolwassen teams . Ook weet je andere interessante ontwikkelingen op HR gebied te vertalen voor Marga Klompé. Je geeft samen met het HR adviesteam (4 adviseurs, 3 specialisten) uitvoering aan het HR-beleid en het jaarplan. Dus ga jij voor een baan met impact? Lees dan vooral verder.

Je bent authentiek, creatief, nieuwsgierig en resultaatgericht. Je hebt affiniteit met werving en selectie. Je doorziet snel de (digitale) HR processen en schakelt graag tussen operationeel en tactisch niveau. Je bent in het bezit van een afgeronde, bij voorkeur, HRM- en/of P&O opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als HR adviseur bij verschillende bedrijven. Affiniteit met de gezondheidszorg of ouderenzorg is wenselijk. Je hebt kennis en ervaring met organisatie- en veranderprocessen en schrijft met enig gemak beleidsvoorstellen en –adviezen.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

HR-adviseur
• schaal FWG 55 (€2.621,81 - €4.161,92)
• mogelijkheden voor 28 tot 32 uur
• starten met een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een meerkeuzesysteem voor aanschaf fiets, digitale middelen of sportabonnement
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers event

Bijzonderheden

Bel dan met Astrid ter Keurs (senior HR adviseur) via 06 13 44 50 76 of mail naar a.terkeurs@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie uiterlijk 3 maart a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton. Een assessment kan onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 10 maart a.s.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Intern nummer 90
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 17-02-2021
Reageer voor 03-03-2021
Ingangsdatum 17-02-2021
Nummer 57762

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)