HR adviseur
Viattence

Functieomschrijving

Viattence is een ouderenzorgorganisatie tussen Apeldoorn en Zwolle. In Vaassen, Epe, Heerde en Wezep bieden we thuiszorg en zorg met behandeling binnen onze woonzorglocaties. Viattence ziet de mens.
Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) werken wij samen met toegewijde medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers aan het welzijn van onze bewoners. Viattence staat bekend om haar vooruitstrevende en creatieve aanpak om bewoners warme en goede zorg te geven.


De veelzijdigheid en innovatieve kracht van Viattence vraagt om een ervaren HR adviseur die kritisch doorvraagt, focus houdt en zich verwondert over de dagelijkse gang van zaken om verbeteringen door te voeren.  Je adviseert de (team-) leiders in hun rol als coach voor de zelforganiserende teams op onze zorglocaties. Je stimuleert hen te werken vanuit de dorpskern. Ook sta je hen bij op de tactische of deels nog, operationele brede HR vraagstukken.

Met jouw vooruitziende blik en pragmatische inslag houd je het doel en resultaat voor ogen. De ontwikkelingsfase waarin Viattence zich bevindt, vraagt zowel om (door)ontwikkeling van het HR beleid alsmede het optimaliseren van HR werkprocessen. Dit in een organisatie die gekanteld is naar decentrale sturing middels zelforganiserende teams in de vier dorpskernen (Vaassen, Epe, Heerde en Wezep). Zij worden op hoofdlijnen aangestuurd door een klein managementteam.
De toerusting van de organisatie is in volle gang. Dit is voor HR professionals een heel interessante fase.

Naast jouw basisvakmanschap zoeken wij iemand die affiniteit heeft met de ´stevigere´ kant van HR beleid en –instrumentarium. Naast wensen op gebied van HR analytics, ligt er een uitdagend project vanuit onze CAO om te komen tot doorontwikkeling van leeftijdsbewust personeelsbeleid. Maar ook aanpassing van onze ´functie/rollenstructuur´ aan de huidige organisatievorm en besturingsfilosofie vraagt om innovatieve kijk en een gedegen plan van aanpak. Uiteraard kun je gebruik maken van de expertise om je heen of kun je deze extern organiseren bijvoorbeeld in samenwerking met andere zorginstellingen of vanuit onze werkgeversvereniging.

Je maakt onderdeel uit van ons enthousiaste HR team dat bestaat uit 19 collega’s werkzaam in de volgende HR processen: Leren & Ontwikkelen, Recruitment, HR Advies, Via Service en Personeels- en Salarisadministratie.  Binnen HR Advies zoeken wij een HR Business Partner waarbij jullie gezamenlijk de HR-adviespraktijk ´runnen´. Daarbij maak je optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten en daarmee verstevigen jullie de kwaliteit van het HR beleid binnen Viattence. Je rapporteert aan de programmamanager HR.

 

We vragen

 • Een afgeronde HBO/HRM opleiding met minimaal 4 jaar ervaring in een HR adviesrol in een vergelijkbare organisatie;
 • Gedegen basiskennis van het brede HR adviesvak inclusief verzuimbeheer
 • Minimaal affiniteit met en bij voorkeur ervaring met de beleidsmatige kant van arbeidsvoorwaarden
 • Kennis en ervaring met SPP en HR Analytics is een pré
 • Professionele adviesvaardigheid en toe kunnen passen van stijlvariaties
 • Resultaat-en oplossingsgericht
 • Je komt goed tot je recht in een slagvaardige en innovatieve organisaties met korte lijnen;
 • Kritisch kunnen zijn op de inhoud zonder afbreuk te doen aan warmte in relaties;
 • Beschouwende kijk en analytische blik;
 • Humor en positieve energie!

We bieden

 • Een onderdeel zijn van een vooruitstrevende, daadkrachtige platte organisatie met fijne mensen, lef en warmte. Creatieve ideeën worden omarmd en je wordt aangemoedigd om ze te realiseren;
 • Vanuit je rol een prachtige bijdrage kunnen geven in een steeds veranderend en dynamisch zorgveld;
 • Alle ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen initiatieven;
 • We werken plaats-en tijdonafhankelijk waarbij deels thuiswerken ook mogelijk is;
 • Een dienstverband voor 32uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Interesse?

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar je CV en korte motivatie! Solliciteer uiterlijk donderdag 23 januari via onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sandra Aarnink, programmamanager HR tel 06 28369467. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Hanneke van Stigt Thans, Interim-Recruiter, tel 06 14374914.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 10-01-2020
Reageer voor 23-01-2020
Ingangsdatum 10-01-2020
Nummer 50643
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures